Scanporten leverer sikkerhetsporter i innbruddsklasser RC3 til RC5

Dato: 3 Mai 2023

Krav til innbruddssikring blir mer og mer aktuelt. Vi leverer porter i innbruddsikrings klasse RC3 (WK3) til RC5 (WK5), som rulleporter, leddheiseporter og foldeporter (RC5), i henhold til den europeiske standarden for innbruddsklassede porter og dører EN 1627. Med meget fleksible løsninger, med og uten vindu, med forskjellige motor- og styringsløsninger, og med isoleringsverdier helt ned til 0.50 W/m²K.

Alle våre innbruddssikre porter er gode for motstandsklasse RC 3 (WK3) eller høyere. Vi anser rett og slett ikke en port i lavere klasse som innbruddssikker. Er den høyeste klassen ikke tilstrekkelig for deg? Vi tilbyr også tilpasning i denne forbindelse: Vi kan levere porter med enda sterkere innbruddsmotstand som til og med oppfyller ekstreme sikkerhetskrav. Bare definer ditt behov og vi vil finne en løsning for deg.

Vi kan levere:

  • Rullegitter i klasse RC2
  • Rulleporter I klasse RC2, RC3 og RC4
  • Leddheiseporter I klasse RC3 og RC4
  • Foldeporter i klasse RC4 og RC5

Alle CE merket og med sertifikater etter gjeldende standarder.

Leddporten består av sandwichpaneler som er koblet sammen med innbruddssikre hengsler. De mer enn 80 mm fullisolerte panelene er panserbeplatet (RC3 med 1 mm stålplater, RC4 med 2 mm stålplater) i 2,5 m høyde. Panelene er montert med hjul i skinner på begge sider av porten. Drivenheten driver roterende tromler med stålkabler som trekker opp porten når den åpnes. Porten kan åpnes loddrett eller, hvis det ikke er nok plass over, i horisontal stilling. Automatisert med kraftige motorer og balansert med kraftige fjærer.

Løsninger med foldeporter kan vi tilby helt opp til klasse RC5. Den innbruddssikre hurtigfoldeportene har et dørblad som består av flere foldedeler. Portpanelene er fylt med panserpaneler og kan raskt og enkelt åpnes til henholdsvis venstre og høyre. Konstruksjonen gir muligheter for to og fire fløyer. Vingene er utstyrt med galvaniserte stålprofiler og forbundet med hverandre med kraftige hengsler. Gummiprofiler mellom vingene og portalkonstruksjonen hindrer trekk. Tetningsbørsteprofiler monteres over og under dørbladene.

De innbruddssikre hurtigfoldeporten har en elektrisk motor med reduksjonsgir som du betjener med en åpen-stopp-lukke trykknappbryter. Koblingsstenger, koblet til motoren, åpner dørbladene.

Vi kan fullt ut tilpasse hurtigfoldeportene til dine ønsker. Vi leverer dem i hvilken som helst RAL-farge. Alternativene inkluderer glass, gangdør og regnkappe. Du kan også utstyre portene med ulike kontroll- og varslingssystemer.

Rulleporten består av dobbeltveggede lameller av galvanisert stål eller aluminium. Dersom motstandsklasse RC 4 (WK4) kreves, fylles de 23 mm tykke lamellene med standard eller brannsikkert isolasjonsmateriale. For forsvarsklassen utviklet vi en spesiell fylling med enda høyere ugjennomtrengelighet. Portbladet (også kalt panser) føres oppover av en skinne. Over døråpningen er det montert en drivaksel med lager som rullesjalusiet rulles opp rundt.

Den innbruddssikre rulleporten er SKG-testet NEN 5069 og NEN-ENV 1627. Vi kan levere rulleporter i motstandsklasse RC 4 (WK4) med brannmotstand på inntil 150 minutter. Vi leverer også rulleporter som gir motstand i forsvarsklassen. Standard utstyrt med ulike sikkerhetssystemer, som antiløftsikring, fallsikring og manuell nøddrift.

Ta kontakt og vi hjelper deg å finne den beste løsningen, tilpasset dine behov.

I tillegg levere vi flere forskjellige portløsninger for både industri og handel. Spør oss om industriporter, rulleporter, rullegitter, hurtigporter eller garasjeport til ditt private hjem – og vi hjelper deg!

Telefon: 66 90 10 20 | epost: post@scanporten.no | Hjemmesider: www.scanporten.no