Sørlandslisten produserer listverk og utforinger i vannfast MDF til bruk i våtsoner.

Dato: 14 Feb 2020

Tricoya Extreme MDF er svanemerket, og noe av det mest miljøvennlige på markedet. Nå kan du velge formbestandig treverk til prosjekter som må tåle fuktighet og vann, da produktet har garanti mot råte i 25 år.
Ikke la dine ideer begrenses av mangel på muligheter!

Tricoya Extreme er en ny type MDF. Produktet ble til under utviklingen av Accoya treverk. Accoya er et modifisert trevirke produsert av en furuart fra New Zealand. Tricoya Extreme lages ved hjelp av en acetyleringsprosess, som ikke tilfører noen giftstoffer. Produktet er Svanemerket og noe av det mest miljøvennlige som kan brukes. Tricoya Extreme tilfredsstiller også BREEAM-HEA02-kravet. 
Den er garantert mot råte i 25 år nedsenket i vann, og 50 år ved bruk utendørs, med en forventet levetid på minimum 60 år. I tillegg er den svært motstandsdyktig mot sopp.
 
Sørlandslisten produserer listverk, utforinger  og andre spesialprodukter  i Tricoya Extreme MDF. Produktet er  beregnet til bruk i våte områder som  garderober, dusjanlegg, baderom, vaskerom og steder der det kan være risiko for vannsøl på listverk og foringer.
 
Ta kontakt med Sørlandslisten for mer informasjon.
 
Last ned leverandørdokumentasjon her.
 
Sørlandslisten AS er Norges ledende produsent av utforinger og listverk i fuktbestandig og  vannfast MDF. Vårt patenterte Easy-Foring-system er en unik prekutt og spikerfri løsning som gir markedets raskeste montering av utforinger og lister, uten bruk av spiker eller verktøy. 
I tillegg til prekutt tilbyr vi også spesialdesign i samarbeid med kunde eller arkitekt. Vi leverer i forskjellige treslag og overflatebehandler i alle NCS- og RAL-farger.
Vi har moderne og effektive fabrikklokaler i Grimstad.

Sørlandslisten – vi liker utfordringer og gjør prosjektet enklere!

 
Her er noen referanseprosjekter som vi er stolte av.


Powerhouse Telemark (Omtalt på CNN)
Horten VGS (Prisvinnende skole)
Amerikalinjen Oslo (Prisvinnende hotell)
Kanalbyen Kristiansand