Listverk og utforinger i alle NCS- og RAL-farger

Dato: 25 Mai 2022

I et av Skandinavias mest moderne produksjonsanlegg høvler og overflatebehandler Sørlandslisten hver uke flere tusen meter med paneler, spiler, listverk og utforinger.
Nå overflatebehandler vi også med brannlakk.

Vi utfører overflatebehandling i alle NCS- og RAL-farger i tillegg til beis og lasering på det meste av produkter innen furu, eik og fuktbestandig Svanemerket MDF.

Sørlandslisten er en profesjonell leverandør av prekuttede lister og utforinger til dører og vinduer for byggeprosjekter i hele Norge. Med smart online prosjektering sikrer vi god kommunikasjon mellom byggeplass og Sørlandslisten. Dette er også tidsbesparende for alle.

Sørlandslisten er sertifisert for påføring av brannmaling/lakk på innvendige og utvendige byggematerialer.
I 2021 ble vi verdens første produsent av Svanemerket listverk. Vi mener fokus på miljø er viktig, derfor har vi montert 800 m2 med solcellepaneler. I kombinasjon med resirkulerte Tesla batterier som er koblet opp mot Nordpool sine strømpriser, produserer vi nå 45% av vårt eget strømbehov. Med dette viser vi at Sørlandslisten er innovativ og seriøs i sin visjon for en grønnere og mer bærekraftig bedrift.