Skreddersydde ballbinger

Dato: 9 Aug 2016

Vi har så langt levert over 700 ballbinger i Skandinavia. En multiarena er en sosial aktivitetsplass som kan samle gutter, jenter, barn og voksne til ballspill og samhold. 

Noen velger våre standard ballbinger, mens andre ønsker skreddersydde løsninger. Du kan velge i materialer, farger og størrelser:

Vil du ha vedlikeholdsfri lerketre eller vandalsikker stål?

Vil du ha en farge som smelter inn i omgivelsene? Vil du ha kommunens farge? Vil elevene på skolen stemme frem ønsket farge? Bare fantasien setter grenser her!

Vil du ha liten bane for tempofylt spill eller stor arena med mulighet til å utøve ulike sporter på samme tid? Vil du ha en av våre standardstørrelser eller lage på egne mål?

Vi hjelper deg å finne noe som passer dine ønsker. Kontakt oss for et uforpliktende tilbud! Tlf. 55 99 00 00 eller på mail: tress@tress.no. Vi besvarer også chat på vår hjemmeside www.tress.no.
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår