Padel Tennis – Sporten som bare blir mer og mer populær! Vi leverer komplette baner og bistår fra start til mål.

Dato: 20 Sep 2021

Padel tennis er en av verdens raskeste voksende idretter og er inspirert av tennis og squash. Forskjellen er at man benytter seg av veggene rundt banen. I tillegg er det mye enklere å lære seg og man føler mestring fra første time. Padel tennis er en sosial og underholdende ballsport som er kommet for å bli.

Padelbanen er designet som en miniatyrutgave av en tennisbane. Banen måler 10 x 20 meter og har et nett i midten som måler 88 cm i høyden. Banen er omgitt av 3,5 meter høye vegger, som vanligvis består av plexiglass og gitter. På et område som tilsvarer én tennisbane er det plass til to padelbaner. 

Fordeler ved padel tennis:

  • Nyskapende
  • Lett å lære for alle aldersgrupper
  • Forbedrer reaksjonstiden
  • Krever mindre styrke og teknikk
  • Kan spilles på tvers av nivåer
  • 2-3 ganger mer effektiv spilletid enn tennis
  • Bruker mindre plass enn tennisbaner

Vi leverer tre forskjellige baner som kan tilpasses etter behov: STANDARD ACE, PRIME og PANORAMA PRO.

STANDARD ACE
En god standard padelbane bestående av en rammekonstruksjon med stålprofiler, kraftige gitterrammer og herdet glass. Padelbanen kan bygges opp nesten som du ønsker når det gjelder farge, belysning og underlag. Krever noe lenger monteringstid enn de to andre banene.

PRIME
En robust padelbane bestående av en rammekonstruksjon med stålprofiler, kraftige gitterrammer og herdet glass – som tåler alt av påvirkning fra vær og vind. PRIME padelbane kan i stor grad tilpasses ditt ønske når det gjelder farge, belysning og underlag.

PANORAMA PRO
En virkelig flott padelbane hvor begge ender er fri for stålsøyler, for å oppnå maksimal spiller- og tilskueropplevelse. Søyler finnes bare i topp og bunn. Rammekontraksjonen består av stålprofiler og gitterrammer, som tåler påvirkning fra vær og vind. De sikkerhetstestede glasspartiene har gjennomsiktige beslag.

Vi veileder deg gjerne i valg av padelbane, ta kontakt om du har spørsmål!