Har du behov for inspirasjon til ditt neste utemiljø-prosjekt?

Dato: 5 Feb 2024

Vi i TRESS Utemiljø har samlet over 70 flotte referanseprosjekter innen lekeplass, sport og park, som du kan la deg inspirere av!

Med vår nye nettside kan du nå oppdage en verden av flotte utemiljø-prosjekter til blant annet borettslag, parkmiljø, skoler, barnehager og idrettsanlegg. Her finner du mange inspirerende bilder, videoer og tekster som kan hjelpe deg på veien til ditt eget utemiljø-prosjekt. Du kan enkelt se hvilke produkter som er brukt i prosjektene og i tillegg kan du laste ned alle DWG-filene som hører til – noe som gjør det enda lettere for deg om du ønsker å utforske produktene.

Våre referanseprosjekter

Slik kan du navigere deg rundt i våre referanseprosjekt

  1. Via galleriet – La øynene vandre, og klikk på det prosjektet som fanger blikket ditt.
  2. Via kartet – Få et overblikk over prosjektenes plassering og finn prosjekter nær deg.
  3. Via filtrering – Finn prosjekter innenfor utvalgte områder eller produktkategorier, samt sorter på prosjekter i Norge, Danmark eller Sverige.

Her er 3 prosjekter som er verdt å ta en titt på akkurat nå:
 

Lek og trening i fantastisk fjellmiljø på Idre Fjäll i Sverige

Vi i TRESS Utemiljø jobbet sammen med Idre Fjäll for å oppfylle drømmen om en trenings- og lekeplass for mennesker med ulike forutsetninger. Akkurat i tide til sommersesongen 2022, stod det nye anlegget klart. Her er det nå blant annet padelbaner, multiarena, klatresteiner, utendørs treningsstudio, basseng, lekeplass og en unik OCR-bane utviklet i samarbeid med Element Fitness.

Les mer om prosjektet her

Aktivitetsområde og møteplass midt i hjertet av Vestlund borettslag

I Bergen ønsket Vestlund borettslag en sosial møte- og aktivitetsplass for både store og små. Beboerne i borettslaget strekker seg over flere aldersgrupper, derfor var det blant annet viktig å implementere noe for alle. Dette resulterte i en stor samlingsplass inndelt i flere ulike soner. Her kan de yngste slippe fantasien løs i spennende lekemiljø, mens skateområdet utfordrer motorikken til både store og små! I borettslaget finner vi også et bredt utvalg av treningsapparater som byr på varierte treningsutfordringer til idrettsutøvere på alle nivå; fra nybegynnere til profesjonelle.

Les mer om prosjektet her

Naturlig møteplass for trening og sosialt samvær på Chalmers Tekniske Høyskole i Gøteborg i Sverige

Chalmers E-village er en møteplass for entreprenørskap og innovasjon ved Chalmers tekniske høyskole i Gøteborg. Våren 2021 ble det planlagt et helt nytt utegym i den tilstøtende Vasaparken. Ideen om utendørstrening er helt i tråd med Chalmers visjon om et bærekraftig og inspirerende campusområde. Som sagt, så gjort: vi i TRESS Utemiljø planla et sirkelformet treningsområde hvor studenter, forskere og gründere kunne utveksle kunnskap og ideer mens de trente sammen. Utstyret er valgt med omhu, slik at alle kan finne sitt treningsnivå og kunne variere øvelsene.

Les mer om prosjektet herSkal vi hjelpe deg med å skape et inspirerende utemiljø?

Ta kontakt med en av våre dyktige kunderådgivere for en uforpliktende samtale angående ditt neste utemiljø-prosjekt. Vi tilbyr gratis rådgiving, tips og veiledning!

Kontakt oss