Flyttbare skateramper i betong

Dato: 7 Sep 2022

Hos TRESS kan du finne alt som trengs for å skape et inspirerende skateområde.

Planlegger du å lage skatepark?
Vi tilbyr en rekke løsninger og kan skreddersy og tilpasse produkter etter ønske og behov. Rampene våre er laget av helstøpt betong som er lyddempende og av svært høy kvalitet. Levetiden på rampene er mye lengre enn andre løsninger og materialer på markedet, og har samtidig en fornuftig pris.

Vi har et bredt utvalg av skateramper i vårt sortiment. Rampene kan settes sammen i ulike kombinasjoner som til slutt danner en variert skatepark for både nybegynnere og erfarne skatere. De er designet og produsert for både skateboard, sparkesykkel, rulleskøyter, wavebord og BMX sykler – kort sagt for skatere på alle nivåer!

Rampene leveres med galvaniserte ståldetaljer, disse kan også lakkeres i valgfri farge mot et tillegg i prisen. Alle elementer kan enkelt flyttes rundt med pallejekk etter behov eller lagring. Her er mulighetene mange!

Les et av våre referanseprosjekter og bli inspirert

Allsidig skatepark til gjester på feriesenter
Feriesenteret ønsket en skatepark som kunne passe til gjestenes forskjellige aldre og behov samtidig som at den ikke skulle lage for mye støy ved bruk. Etter god hjelp av en TRESS ´konsulent og et par referansebesøk, falt valget fort på de riktige rampene.

Det store utvalget av ramper ga mulighet for å bygge en skatepark som utnyttet hele områdets omgivelser. Et par av skaterampene ble oppstilt som «stand alone» ramper til blant annet air tricks, mens andre ramper ble bygget sammen. Dette ble gjort for å skape variasjon uavhengig av alder og nivå – altså noe for alle.

Det resulterte i en populær skatepark som ble benyttet av både store og små. Det ble presist slik som ønsket og feriesenteret takket TRESS for god veiledning og konkrete forslag.

På grunn av den ekstra overflatebehandlingen fremstår rampene med et fint sandfarget uttrykk som vil vare i mange år.

TRESS inspirerer barn og unge til å holde seg i aktivitet. Gjennom utvikling og tilpasning av flere skateparker i Norge har vi opparbeidet mye kunnskap og erfaring på området. Står du ovenfor et lignende prosjekt, hjelper vi deg gjerne med råd, veiledning og konkrete forslag.

SE VÅRT UTVALG HER