Scanporten industri - Skreddersydde løsninger til alle formål

Dato: 5 Feb 2019

Sikkerhet, kvalitet, bekymringsfritt og ikke minst evnen til å tilpasse design og funksjon til de gjeldende ønsker og krav er åpenbare kvaliteter for oss. Fra oss får du et velprøvd kvalitetsprodukt produsert helt etter dine egne spesifikasjoner.

Våre leddheiseporter oppfyller de strengeste europeiske retningslinjer innen området sikkerhet og holdbarhet. I mer enn ti år har de vært installert og verdsatt over hele Europa, fra Spania i sør til Norge i nord.

Med et bredt spekter av bruksområder, tilpasset skiftende værforhold (nedbør, vind og temperatur), leddheiseportene gir pålitelig tilgang der de er installert.

Vi tilbyr et bredt utvalg av høykvalitet leddheiseporter og spesialporter. Stål og aluminium, med eller uten vinduer, i så og si alle ønskelige størrelser og farger. Takket være alle kombinasjonsmulighetene kan portene enkelt integreres i forretnings-, industri- og landbruksbygg. Enkle og funksjonelle i bruk og kan tilpasses enhver fasade.

Våre modeller:

S40, Umbra & T40: 40 mm fullisolerte sandwich elementer i stål eller aluminium.

S40 er vårt mest brukte portpanel. S40 er et universalpanel i stål. De 40 mm tykke stål sandwichpanelene har fingerklembeskyttelse, ekstra kraftig stål på utsiden og en indre kjerne i brannhemmende polyuretan skum som sikrer høy isolasjonsverdi.

A40: 40 mm aluminiumramme elementer

A40 leddheiseport er konstruert av horisontale vedlikeholdsfrie aluminiumsprofiler med fingersikker beskyttelse. En solid og adaptiv løsning, med mulighet for mange typer fylling og glass.

S80: Fullisolerte 80 mm sandwich elementer

S80 er et 80 mm tykt stål sandwich panel som er termisk separert og som tilbyr en meget energieffektiv løsning (U-verdi fra 0,5 W/(m²K). Brannhemmende polyuretanskum kjernen mellom stålplatene gir en solid port med ekstra høy isolasjonsverdi.

A80: 80 mm aluramme elementer

Horisontale aluminiumseksjoner som er termisk separert. Seksjonene kan tilpasses dine spesifikasjoner og kan utstyres med mange typer fylling og/eller glass. Som standard har aluminiumseksjonene kvadruppelt akrylglass. Med en A80-port er optimal isolasjon med maksimalt lysinnslipp garantert.

Cube: Stableport 40 mm

Meget praktisk løsning som folder sammen seksjonene over lysåpningen, og sparer plass innover i lokalet.

Skinne system: alltid tilpasset for optimal montasje

Fra løsninger med meget lav overhøyde (>200 mm) til løsninger som følger vegg og tak, med takvinkler helt opp til 40 grader. Vi kan også levere komplett skinnesystem i rustfritt stål.

Luxe-Line: sidedører tilpasset porten

Sidedører i port-design. Enkle eller doble dører med fleksible tilpasningsmuligheter, i bredder opp til 2600 mm.

Specials: har du egne ønsker, spør oss.

Spesielt design, ekstra rask, egen kledning tilpasset fasaden? Vi tilbyr flere spesialmodeller, kontakt oss for mer informasjon.

 

www.scanporten.no

Telefon: 66 90 10 20

Epost: post@scanporten.no