SCANPORTEN AS - Satser stort på industrielle portløsninger

Dato: 15 Okt 2019

Besøk oss på Bygg Reis Deg: Stand nr: C03-16

Fra leddporter for privatgarasjer til store hangarporter og hurtigporter for industri. Scanporten samarbeider med verdens-ledende produsenter av porter og portbeslag for alle formål.

Scanporten AS, sentralt beliggende i Slemmestad, har fler års erfaring som produsent av leddporter i stål, og i det siste året har de utvidet sitt sortiment til å nå de høye kravene for industriformål og industrikunder.

Hurtigporter/Dukporter med hastighet opp mot 2,5 m/s for raske bindeledd mellom varelager, hurtigporter som er spesiallaget for fryse- /kjølelager (dobbel duk med vifte) fra BMP, Europas ledende innen hurtigporter. Med stor fordel har dukportene selvreparerende system, som minimerer behovet for service eller utskiftninger for bedriften ved evt. uhell.


I toppsjiktet av isolerte porter, Thermicroll® gir den beste ytelse når det gjelder hastighet, sikkerhet og isolasjon, kombinert med en attraktiv estetisk utseende; den passer både for inne- og utendørs montering.


Skyveportbeslag for både innvendig og utvendig bruk for tre- og ståldører med vekt opptil 8000 kg fra PC Henderson. PC Henderson er ledende produsent av skyveportbeslag og har drevet produksjon England i 98år.Industriporter tilpasset bygget. Fra meget lav byggehøyde (20 cm) til skinner som følger veggen rett opp. Med fleksible tilpasningsmuligheter, og industribeslag for både store og små prosjekter. Hver uke mottar Scanporten varer fra Condoor i Nederland - rask og stabil levering fra en av Europas ledende produsenter!Privatporter - lagerført i over 1000+ varianter for rask levering. Som produsent av leddporter av stål har vi et stort varelager i Norge, for portstørrelser opptil 5500x3000 mm. Ta kontakt med Scanporten eller en av våre forhandlere for et godt tilbud på ditt prosjekt - stort eller lite!SE VÅRE NETTSIDE FOR FLERE PRODUKTER: www.scanporten.no