Sammen skaper vi fremtidens møteplasser

Dato: 13 Mar 2020

MOBILIS DESIGN
Siden 1986 har vi jobbet aktivt sammen med dere, våre kunder, for å finne de ultimate løsningene på deres prosjekt. Uansett om det har vært lekeplasser, parker eller sport- og idrettsplasser. Sammen med alle dere arkitekter, prosjektledere, entreprenører, anleggsgartnere og også andre kunder, har våre engasjerte og dedikerte medarbeidere lyttet til ønsker og ideer, og utarbeidet spennende forslag. Til slutt fant vi ut at vi måtte gjøre virkelighet av alle disse ideene. Derfor skapte vi Mobilis Design- produkter til naturlige utemiljø hvor møtet mellom mennesker er i fokus. Mobilis Design er tilstede i hele Skandinavia, med egne salgskontor og selgere både i Sverige og Danmark. Mobilis Design er et varemerke skapt av Tress AS.

KVALITET OG DESIGN
Kvalitet er alltid vårt hovedfokus når vi lanserer nye produkter, og Mobilis Design er intet unntak. Med base i stål og europeisk lerketre, har vi utviklet helt nye designmøbler til alle typer utemiljø- private og offentlige. Med fokus på tilgjengelighet og funksjonalitet har Mobilis Design nå sett dagens lys, og vi er stolte av å kunne presentere resultatet av vårt samarbeid.
Men det stopper ikke her. Vi håper at vi, også i fremtiden, sammen vil utvikle nye produkter basert på ønsker, ideer og vår felles erfaring med utemiljø. Vi setter pris på vårt samarbeid og ønsker dine ideer velkommen slik at vi kan dra nytte av all kunnskap som finnes der ute.

STJERNEBILDER
Vi har valgt å navngi våre serier etter de latinske navnene på de forskjellige stjernebildene. Å jobbe med linjer, vinkler, sirkler og definerte områder, slik stjernenes plassering og forhold til hverandre er, mener vi er en interessant parallell når man tenker på møblering og innredning av offentlige rom.
En annen kobling til latin er navnet. Mobilis på latin betyr bevegelighet; det å kunne bevege seg. Vi har utviklet møbler til mennesker i bevegelse – mellom hjemmet og arbeidsplassen, skole og fritidsaktiviteter eller mellom land og by. På vei fra A til B kan vi ha behov for å ta en pause, sette oss ned og reflektere litt før vi går videre. Vi håper og tror at mange vil finne sin favorittplass i noen av våre møbler fra Mobilis Design.