Padeltennis – En av Europas hurtigst voksende sportsgrener

Dato: 2 Jan 2017

Padeltennis er inspirert av squash og tennis, men er mye lettere å utøve. Med en racket uten strenger, en noe langsommere ball og glassvegger som kan benyttes under spill, får man ofte lange og morsomme ballvekslinger.
Padeltennis er en sport i eksplosiv vekst: I Spania finnes det i dag over 2 millioner aktive spillere. Der har padeltennis blitt landets nest største idrett i antall praktiserende utøvere, kun slått av fotball. I Argentina er sporten nr. 1, og nå følger Skandinavia etter. Svenskene etablerte nylig et eget forbund for idretten. Padeltennis appellerer til flere utøvere enn tennis og squash. Det er et sosialt lavterskeltilbud som passer mennesker i alle aldre; både mosjonister, eldre og barn. Med padeltennis kan tennisklubber utvide sitt eksisterende tilbud og appellere til et bredere publikum.
TRESS leverer padelarenaer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Størrelsen på banen er 20 x 10 meter, og leveres med underlag av asfalt eller kunstgress montert på betong.


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår