Lei utemøbler til offentlige og private soner enkelt og trygt

Dato: 8 Des 2021

Norfax AS tilbyr smart leiefinansiering av produkter og løsninger til ditt prosjekt.

Norfax AS leverer leskur, utemøbler og sykkelparkering. Hos oss står kvalitet i fokus, og som stolte mottagere av Merket for God Design er vi opptatt av bærekraftige og unike løsninger designet for å tåle mange års bruk samt et nordisk klima.

Norfax tilbyr i samarbeid med Nordea leiefinansiering på våre produkter. Leiefinansiering har en rekke fordeler, og er et meget godt alternativ til andre finansieringsformer som lånefinansiering eller egenkapital. Dette gjør også at du ikke trenger å ha alle midler tilgjengelig ved bestilling av den løsningen du trenger, og heller ikke trenger gå på kompromiss av kvalitet, trygghet og holdbarhet.

For eksempel; en skole eller bedrift som trenger nye utemøbler og ikke har dette i budsjettet kan bestille og få levert disse med 100 prosent finansiering for så å fordele kostnadene over flere år.

Et borettslag som egentlig hadde måttet vente med å anskaffe ny sykkelparkering til neste generalforsamling kan bestille nå ved å spre utgiften på driftsbudsjettet. Kostanden kan for eksempel finansieres ved å leie ut sykkelparkeringsplassene til de beboere som ønsker en sikker og god parkeringsplass. Leskur kan også leies og finansieres over tid med utleie av reklameplass. 

Se våre sykkelparkeringer her og utemøbler her.

Noen av fordelene ved leiefinansiering:

- Gir bedre likviditet ved å frigjøre kapital som kan benyttes til andre formål.

- Gjør det av budsjetthensyn lettere å forsvare innkjøp av det riktige bærekraftige produktet da utgiftene spres over flere år.

- Etter utleieperioden kan du kan levere varene tilbake eller kjøpe produktene for en beskjeden sum.

Les mer om fordelene ved leie av utemøbler her.

Ta også kontakt med oss på tlf. 66 80 00 60 eller post@norfax.no for mer info og et uforpliktende tilbud.

Referanseprosjekter Norfax AS

Leskur og sykkelparkering ved ny riksvei

Leskur og sykkelparkering ved ny riksvei

Nybygg | Løten | 5,5 Mrd nok

Nybygg av samferdsel i Løten. Selve byggingen startet Juni 2018 med en beregn...