Terrassebord og materialer i 100% resirkulert plast

Dato: 25 Apr 2022

Aldri har det vært enklere å legge platting, patio eller terrasse.

Med Govadeck er det enkelt å legge platting, patio eller liknende, med alle Govaplasts mange fordeler representert. Govadeck kommer komplett med reisverk, materialer til ønsket størrelse og skruer inkludert. Materialet fliser ikke, er UV-bestandig, råtebestandig og ekstremt slitesterkt. Og kanskje best av alt - fullstendig vedlikeholdsfritt.

Materialets strukturelle overflate gjør at det ikke er glatt å gå på, selv i vått vær. Strukturen kommer naturlig når profilene støpes i form, og imiterer ikke trestruktur. Det kreves ikke spesialverktøy for å bearbeide materialene, og normalt trebearbeidingsverktøy kan benyttes på samme måte som på tre. Govadeck er tilgjengelig i seks ulike farger.

Et materiale - mange muligheter

Govaplast er et unikt og holdbart materiale, med egenskaper som gjør det spesielt egnet til utemøbler og konstruksjoner hvor kvalitet og varighet står i fokus. Govaplast startet sin produksjon i 1995, og er i dag markedsleder innen produksjon av bærekraftige produkter i resirkulert plast. Deres profilproduksjon benytter seg av plastmaterialene PE og PP, og består av 100 prosent plast hentet fra kapp og restmaterialer. Materialene er i tillegg til å være resirkulerte også fullstendig resirkulerbare, et grep som sikrer en bærekraftig og miljøvennlig produksjonssyklus.

Produksjonen foregår ved at PE-PP-råvaren blandes med fargestoff og andre tilsetningsstoffer for å forbedre og styrke produktet. Blandingen smeltes under høy temperatur, og sprøytes i form. Formene blir avkjølt, og profilene skjøvet ut. De endelige profilene kan sages i størrelse etter 48 timer, profilene kan også resirkuleres etter bruk. Govaplast-materialene har meget lang varighet, som bevises med hele ti års garanti på produktene.

Hos Norfax er det også mulig å leie utemøbler på en enkel måte!

Referanseprosjekter fra Norfax AS

Leskur og sykkelparkering ved ny riksvei

Leskur og sykkelparkering ved ny riksvei

Nybygg | Løten | 5,5 Mrd nok

Nybygg av samferdsel i Løten. Selve byggingen startet Juni 2018 med en beregn...

Franklintorget, Fv. 356 (Grønn Lenke)

Franklintorget, Fv. 356 (Grønn Lenke)

Rehab | Porsgrunn | 30-40 Mnok

Rehab av fritidsbygg- og anlegg i Porsgrunn. Selve byggingen startet mai 2021...

Elvelangs GS-vei, Petersøya - Ringeriksgata

Elvelangs GS-vei, Petersøya - Ringeriksgata

Nybygg | Ringerike | 10 Mnok

Nybygg av fritidsbygg- og anlegg i Ringerike. Selve byggingen startet Januar ...