Govaplay - en trygg og spennende lekeplass

Dato: 11 Mai 2022

Norfax AS er glade for å kunne introdusere nyheten Govaplay for våre kunder, og møter våren med et stort utvalg produkter for lekeplass.

Barn har behov for lekeapparater som spiller på deres kreativitet og fantasi - samtidig som de må tåle en støyt. De trenger produkter tilpasset sin størrelse, som er enkle i bruk og også utfordrer barnas motorikk og utvikling. 

Lekeapparatene fra Govaplast er som resten av merkets produkter produsert i sterk og holdbar plast som er 100 prosent resirkulerbar. Produkter av Govaplast fliser ikke, er fullstendig vedlikeholdsfrie, råtebestandige og tåler all slags vær og klimaforhold. Produktene inneholder heller ikke impregnering eller giftstoffer, en viktig egenskap i produkter som skal brukes av de aller minste. Les mer om de unike fordelene ved Govaplast her.

Alle lekeapparatene i serien inviterer barn til å leke sammen, eller til å sitte sammen for en rolig stund eller et måltid. Produktserien inneholder både elementer som mobile lekehus, fly og båt som frister til fantasifull lek, så vel som et utvalg funksjonelle benker og bord.

Utforsk produktene i serien her

Produktene fra Govaplay kommer ferdig skrudd sammen ved levering, er produsert i henhold til EN 1176 og kommer med TÜV- sertifikat. Apparatene er fleksible gjennom hele sin levetid, med frittstående elementer som gir uttallige muligheter og installasjoner for lekeplassen.

Referanseprosjekter Norfax AS

Leskur og sykkelparkering ved ny riksvei

Leskur og sykkelparkering ved ny riksvei

Nybygg | Løten | 5,5 Mrd nok

Nybygg av samferdsel i Løten. Selve byggingen startet Juni 2018 med en beregn...

Franklintorget, Fv. 356 (Grønn Lenke)

Franklintorget, Fv. 356 (Grønn Lenke)

Rehab | Porsgrunn | 30-40 Mnok

Rehab av fritidsbygg- og anlegg i Porsgrunn. Selve byggingen startet mai 2021...

Elvelangs GS-vei, Petersøya - Ringeriksgata

Elvelangs GS-vei, Petersøya - Ringeriksgata

Nybygg | Ringerike | 10 Mnok

Nybygg av fritidsbygg- og anlegg i Ringerike. Selve byggingen startet Januar ...