Sommerkampanje med gode priser på leskur!

Dato: 8 Jun 2022

Har du et prosjekt med behov for leskur allerede i sommer?

Norfax har designet leskur for både urbane og landlige områder i over 30 år, produsert for å tåle det nordiske klimaets skiftende temperaturer og til tider voldsomme værforhold. Våre leskur kjennetegnes av sin gode kvalitet, funksjonalitet og muligheten for skreddersydde løsninger.

Har du kanskje et prosjekt hvor det er behov for leskur som skulle vært på plass og fakturert allerede nå  i sommer? Vi har flere leskur på lager som kan leveres raskt og til en hyggelig pris og kan hjelpe deg med produkter til ditt prosjekt.

Leskurene vi har mulighet for å levere er 2- og 3-felts City 90 leskur i sort, samt Moment 3-felts med treblendinger i brun Royal furu og grålakkert aluminium. Hva gjelder Moment kan vi også levere sykkelstaller til samme utførelse og prisbilde.

City 90 kjennetegnes av sitt buede, transparente tak med integrert belysning og midtstilte bæring. Leskuret har store glassflater som gir innsyn og utsyn, samt integrert belysning på begge langsider av taket. Belysningen lyser opp området både inni og utenfor leskuret, og er med på å gi publikum en følt trygghet når de benytter stoppestedet.

Moments tidløse og klassiske design glir lett inn i de fleste omgivelser, og fungerer som en rød tråd i lokalmiljøet med sitt gjenkjennelige ytre. Kombinasjonen av aluminium og treverk gir leskuret et utrykk som vil bidra til å myke opp et strengt bymiljø, samtidig som det også glir godt inn i sub-urbane og landlige omgivelser. 

Les mer om Moment som også er mottaker av Merket for god design her

Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig prat!

norfax.no, tlf. 66 80 00 60

Referanseprosjekter Norfax AS

Leskur og sykkelparkering ved ny riksvei

Leskur og sykkelparkering ved ny riksvei

Nybygg | Løten | 5,5 Mrd nok

Nybygg av samferdsel i Løten. Selve byggingen startet Juni 2018 med en beregn...

Franklintorget, Fv. 356 (Grønn Lenke)

Franklintorget, Fv. 356 (Grønn Lenke)

Rehab | Porsgrunn | 30-40 Mnok

Rehab av fritidsbygg- og anlegg i Porsgrunn. Selve byggingen startet mai 2021...

Elvelangs GS-vei, Petersøya - Ringeriksgata

Elvelangs GS-vei, Petersøya - Ringeriksgata

Nybygg | Ringerike | 10 Mnok

Nybygg av fritidsbygg- og anlegg i Ringerike. Selve byggingen startet Januar ...