Knauf insulation kjøper opp fabrikk i Romania for å møte økende etterspørsel i regionen

Dato: 23 Feb 2022

Knauf Insulation har signert en kontrakt om oppkjøp av en glassull-fabrikk i Romania.

Oppkjøpet av fabrikken gir Knauf Insulation større nærhet til kundene sine på de sterke vekstmarkedene Romania, Øst-Europa og SUS.

Dominique Bossan, adm.dir. i Knauf Insulation Europa/Midtøsten/Asia og medlem av Knauf gruppens forvaltningskomité, forteller: «Oppkjøpet i Romania vil understøtte Knauf Insulations vekstambisjoner og gi oss økt kapasitet, slik at vi kan møte den økende etterspørselen etter våre løsninger i hele Øst-Europa og SUS.»

«Knauf Insulation skal investere i de nyeste teknologiene og oppgradere fabrikken i Romania, slik at produksjonprosessene samsvarer med våre høye kvalitetsstandarder. Det gir våre kunder de beste løsningene, og det vil også garantere sikre arbeidsforhold for våre ansatte og strengest mulig miljøstandarder, i tråd med vår strategi ’For A Better World’

Adrian Garofeanu, daglig leder i Knauf Insulation i Romania og Bulgaria, uttalte: «Vi er en familieeid bedrift som har Menschlichkeit (menneskelighet/humanitet) som en av våre kjerneverdier, og det er veldig viktig for oss at vi er en god arbeidsgiver og en god nabo alle steder hvor vi driver vår virksomhet. Knauf Insulation vil samarbeide tett med alle teamene på fabrikken, med lokalsamfunnet og med myndighetene gjennom alle stadier av oppkjøpsprosessen.»

Så snart avtalen er inngått, vil fabrikken, som ligger i Târnăveni i Mureș fylke i Romania, bli oppgradert i henhold til Knauf Insulations produksjonsstandarder. Knauf Insulation produserer innovative glassull-produkter med opptil 80 % resirkulert glass ved hjelp av ECOSE Technology®.