Et bærekraftig og unikt kvalitetsstempel

Dato: 25 Okt 2021

Declare Label er den eneste leverandøren av mineralullisolering i Europa som har lykkes med å få kvalitetsstempelet på løsull.

The Red List er en liste over stoffer som er utpekt som helsefarlige av internasjonale helseorganisasjoner. Declare Label er et bevis på det høye nivået av transparens som gjør det mulig for oss produsenter å vise at produktene våre ikke inneholder noen ulovlige kjemiske stoffer.

Grønnere bygninger.
Løsullen vår, Supafil, er den første blåsbare løsullisoleringen som er sertifisert i Europa av Declare Label. Produktet består i sin helhet av Red List Free Materials, 80 % er skapt av gjenvunnet glass, og de resterende materialene består av rene naturressurser. Mykgjørere utgjør mindre enn 1 %. Sertifiseringen er også en nøkkelfaktor for å oppnå poeng i ratingsystemet Green Building, som fokuserer på bærekraftige og trygge materialer i byggeprosessen. Det er verdt å merke seg at også skivene og rullene våre fikk den samme sertifiseringen i Europa i 2021.

Miljøbevisste kunder.
Ettersom verden har blitt mer og mer miljøbevisst, er dette en viktig milepæl i arbeidet vårt. Kunden vil vite hva byggematerialet faktisk inneholder, og hvordan dette påvirker miljøet, også på slutten av materialets livssyklus, samt hvordan materialet kan påvirke deres egen helse. Declare-stempelet er en enkel måte å granske produktingrediensene på og en troverdig kilde som kunden kan forholde seg til.