Har du prosjekter med miljøfokus, så er DELTABEAM® Green løsningen

Dato: 2 Jun 2021

DELTABEAM® Green har alle de gode og kjente egenskapene til de vanlige Deltabjelkene, men supplerer med nesten 100% resirkulert stål, fornybar energi i produksjonen, samt at all transport skjer med førsteklassens Euro6 motorer og den mest miljøvennlige biodieselen HVO100. Vi har en oppdatert EPD for DELTABEAM® Green tilgjengelig på våre nettsider, og selvfølgelig all øvrig informasjon om vårt bæresystem.

DELTABEAM® har bidratt til slanke dekkestrukturer i store deler av verden de siste 30 årene. Bjelken har enestående egenskaper som integrert brannarmering, best i klassen lydisolasjon samt en stivhet som åpner for større spenn enn konkurrerende produkter. Bjelken er rask å montere på byggeplass og den slanke profilen gjør at VVS-installasjon går som en lek.

DELTABEAM® (og følgelig DELTABEAM® Green) kan med fordel også brukes i massivtre prosjekter, hvor byggehøyde og antall søyler blir redusert markant. Vi ser ofte en 50% reduksjon i antall søyler, som igjen gir en god fleksibilitet til rominndeling igjennom livsløpet til bygningen. I tillegg har vi sett en 6 etasjers bygning bli til 8 med samme byggehøyde fordi man gikk fra limtredragere til DELTABEAM®. Finn bilder og øvrig detaljer i vår referanseliste på nettsiden, eller ta kontakt for brosjyre og øvrig informasjon.

Ta kontakt med oss for veiledning, så finner vi den rette løsningen for deg og ditt prosjekt.


Referanseprosjekter Peikko Norge AS

EDENS HAGE, NYBYGG FOR HØGSKOLEN

EDENS HAGE, NYBYGG FOR HØGSKOLEN

Nybygg | Bergen | 330 Mnok

Nybygg av kontorbygg i Bergen på 5 etasjer hvor den ene etasjen er under bakk...