WELDA® festeplater

Dato: 20 Mai 2019

WELDA® er allrounderen blant festeplatene våre som forankrer moderate og medium laster. De er spesialdesignet for å passe til tynne og grunne betongkonstruksjoner som f.eks. vegger. Påsveist glatt studsforankring gjør platene spesielt godt egnet for installasjoner der det er tett armering.

WELDA® festeplater overfører moderate og medium laster via sveiseforbindelse. De er spesialkonstruert for å brukes i tynne og grunne betongkonstruksjoner som f. eks vegger og plater, men kan også benyttes i andre betongkonstruksjoner som f.eks. bjelker og søyler.

Standard WELDA® festeplater kommer i ulike størrelser fra 50 mm x 100 mm opp til 400 mm x 2000 mm. Utvalget dekker de aller fleste behov for forankringer, fra små til store, eller flere forankringer til en lang plate.

Platetykkelser varierer fra 8 mm til 20 mm, og forankringene er effektive fra betongtykkelser på 68 mm – 170 mm avhengig av studslengden og platetykkelsen på platen som velges. De er tilgjengelige i forskjellige materialkvaliteter både for plater og studs.

WELDA® festeplater kan modifiseres etter kunden behov for former og fasonger. De kan også leveres med borede hull for bolter eller skreddersys med andre detaljer sveist til platen.

Referanseprosjekter Peikko Norge AS

EDENS HAGE, NYBYGG FOR HØGSKOLEN

EDENS HAGE, NYBYGG FOR HØGSKOLEN

Nybygg | Bergen | 330 Mnok

Nybygg av kontorbygg i Bergen på 5 etasjer hvor den ene etasjen er under bakk...