Gulvløsninger med respekt for naturen

Dato: 8 Mai 2023

Denne gangen har vi plukket ut tre av våre gulvløsninger, som ikke er de tradisjonelle vinylgulvene våre, som Gerflor er mest kjent for. Disse alternativene oppfyller de høye kravene vi stiller til holdbarhet og kvalitet, samtidig som de også er tilpasset prosjekter hvor PVC ikke er et alternativ.

Nedenfor kan du lese mer om DLW Linoleum, den naturlige gulvløsningen, Mipolam Symbioz med organisk mykgjører, og Mipolam EVO, et PVC-fritt homogent gulv.

LINOLEUM MED NEOCARE OVERFLATEBEHANDLING

Gerflors DLW-linoleum lages av 98% naturlige råvarer og kommer i 159 ulike fargevarianter med ni forskjellige design.

«Creative by nature»-kolleksjonen har ekstra lave VOC-utslipp, mindre enn 10 µg/m3 etter 28 dager, noe som gir god inneluftkvalitet. Kolleksjonen har fått miljømerkingen Blue Angel, M1 Emissions Classification, Floorscore og er Svanemerket, i tillegg til en rekke nasjonale miljømerker og kvalitetsstempler.

I tillegg til at hele produksjonen er Co2 nøytral helt fra utvinning av råmaterialer til produktet forlater fabrikken, har kolleksjonen også blitt Cradle-to-Cradle Silver sertifisert.

Overflaten har fått en ny Neocare-behandling uten løsemidler, som gir enkelt renhold og stor motstand mot flekker og riper. Neocare-behandlingen er spesialutviklet av Gerflor og tåler både vanlige kjemikalier og sterke desinfeksjonsmidler.


MIPOLAM SYMBIOZ MED BIOLOGISK MYKGJØRER
Mipolam Symbioz™ inneholder over 75 % naturlige og fornybare råvarer, inkludert en 100 % biobasert mykgjører laget av rester fra korn som hvete og mais. Den er 100 % fri for ftalater og 100 % resirkulerbar.

– Samme hygieniske og slitesterke overflate som i våre andre homogene gulv

- 20 % fornybare, 50 % ubegrensede ressurser, og med opptil 25 % resirkulert materiale

- Homogent gulvbelegg med 100 % biologisk mykgjører


MIPOLAM EVO – PVC FRITT HOMOGENT GULVBELEGG
Mipolam EVO er løsningen for de som leter etter et alternativ til PVC. Vi tilbyr samme overlegen teknisk ytelse og estetiske egenskaper som vi gjør for alle våre Mipolam kolleksjoner, men med EVO får du et gulv tilpasset prosjekter som krever PVC-frie løsninger.

- Opptil 25 % resirkulert innhold

- Evercare™ overflatebehandling som er lett å rengjøre og ekstremt motstandsdyktig mot kjemikalier

- Naturlig hemmende bakteriell (EN ISO 22196) og viral aktivitet (ISO 21702)