Ny LVT-serie fra Gerflor

Dato: 21 Sep 2022

Ny All-in-one Creation kolleksjon med mye innovasjon og kreativitet!

Med over 35 års erfaring med produksjon av LVT lanserer nå Gerflor de nyeste kolleksjonene med forbedret teknisk ytelse og markedets ledende design! Creation LVT-kolleksjonen er designet helt og holdent i samsvar med prinsippene for en sirkulær økonomi. Creation LVT består av fire nye serier, tilgjengelig i fem ulike teknologier, og det er mer enn 500 alternativer å velge mellom.

Det ikoniske fiskebeinsmønsteret er tilbake!

En rekke evolusjoner:

  • Ny ProtecShield™-overflatebehandling for et resultat uten sidestykke
  • Nytt utvalg av rigid interlocking system: Creation Rigid Acoustic
  • Emboss in register (EIR), som skaper svært realistiske design (synkronisering mellom mønstre og preging).
  • En ny, bærekraftig kolleksjon med redusert karbonavtrykk, som i større grad fremmer en sirkulær økonomi.
  • Mindre planker dedikert til installasjoner med fiskebeinsmønster både i glue down og rigid versjon.

ProtecShield™ er resultatet av flere år med dedikert forskning utført av de interne FoU-ekspertene våre, for å kunne tilby den aller beste overflatebehandlingen. Den har en enestående beskyttelse mot riper og flekker, og sørger for at gulvet er lett å vedlikeholde. For å unngå glanseffekt på gulvoverflaten er det også viktig å ha riktig overflatebehandling. ProtecShield™ sørger for ultramatt overflate.

Den nye Creation-kolleksjonen er så mye mer enn bare et LVT-gulv. Den er også et komplett sett med gulvutstyr som helt og holdent dekker prosjektets behov. Vi vet at renovering ikke bare handler om gulvet, og at når et prosjekt starter, teller hver minste lille detalj. Vi tilbyr et bredt utvalg av gulvlister, som finnes i alle de nye Creation LVT-kolleksjonene. De passer perfekt til gulvet. Disse gulvlistene er tilgjengelige i to ulike materialer: MDF & vinyl. Bruk av undergulvene våre er perfekt hvis du ønsker ekstra gangkomfort og støyreduksjon (fra 15 til 19 dB), noe som gjør gulvet godt å leve eller jobbe på.

Creation Rigid Acoustic har integrert akustikkbakside, men om du ønsker en akustikkløsning til vår Dry Back eller Solid Clic variant, så er et av undergulvene våre løsningen.

Alle designene i denne kolleksjonen er utviklet av vårt eget Gerflor Design Lab og samler seg rundt 5 temaer; TIMELESS, NATURELAND, ULTRAREALISM, FUSION OG VINTAGE. I denne kolleksjonen finner du alt fra tidløs eleganse som minner om klassisk parkett, moderne urban betong, minimalistisk industriell betong, og det mest rustikke tre mønsteret.  Helt nytt for i år er FUSION, som kombinerer to råmaterialer i en planke.

Gerflor sine Creation produkter produseres ved fabrikker som er sertifisert i henhold til ISO 14001 (miljø) og ISO 50001 (energi). Den franske LVT-fabrikken vår drives med 100 % fornybar strøm og er utviklet for å redusere energiforbruket ved hjelp av en patentert gravitasjonsprosess. Alle Gerflor-produkter gjennomgår en detaljert livssyklusvurdering. Det varige målet vårt er å redusere produktenes miljømessige fotavtrykk i hvert trinn i livssyklusen deres. Verdt å nevne at vinyl er 100 % resirkulerbar, så uansett om det er snakk om installasjonsavfall og/eller produkter, som har nådd slutten av livssyklusen, er vinyl et bærekraftig produkt. Gjenvunnet produkter screenes nøye før de omdannes til nye råvarer og gjenbrukes til nye gulv. Resirkulert vinyl har et karbonavtrykk som er opptil 17 ganger lavere enn nye materialer.  Alle de resirkulerte materialene våre er strengt kontrollert og i samsvar med REACH.  Millioner av mennesker går på gulvet vårt hver dag; hjemme, på skolen, på kontoret eller i andre offentlige bygninger. Creation er 100 % i samsvar med REACH, er ftalatfri og formaldehydfri, og har den beste inneluftkvaliteten i klassen, med TVOC på under 10 mikrogram/m3, 100 ganger lavere enn det loven krever.