Ny linoleumkolleksjon inspirert av naturen, med respekt for naturen

Dato: 17 Feb 2021

Gerflors nye DLW-linoleum lages av 98% naturlige råvarer og kommer i 159 ulike fargevarianter med ni forskjellige design. Hele kolleksjonen er fullastet med kvalitets- og miljøsertifikater.

«Creative by nature» er betegnelsen til den nye linoleumkolleksjonen som henter inspirasjon fra naturen rundt oss. Den bryter ned alle barrierer for kreativitet i interiøret. Den består av ni ulike design med til sammen 159 fargevarianter som kan kombineres i de uendelige for å skape harmoni eller levende kontraster.

I tillegg til at hele produksjonen er Co2 nøytral helt fra utvinning av råmaterialer til produktet forlater fabrikken, har kolleksjonen også blitt Cradle-to-Cradle sertifisert.

Belegget består til 98 prosent av biologiske bestanddeler, hvorav 76 prosent er raskt fornybare, og overflaten har fått en ny Neocare-behandling uten løsemidler, som gir enkelt renhold og stor motstand mot flekker og riper.

INNOVATIV NY UTVIKLING: Neocare har gode egenskaper, inneholder ikke løsemidler, er motstandsdyktig mot kjemikalier og desinfeksjonsmidler og avviser smuss og flekker.


En annen betydelig fordel, spesielt for svært store gulvarealer, er at det ikke er nødvendig å vokse/polishbehandle* gulvet i produktets levetid, men man står selvfølgelig fritt til å gjøre det likevel.* Voksing/Polishbehandling: flekkfjerning, rengjøring og påføring av ny beskyttelse. Brukes ikke bare mot slitasje og fastgrodd smuss, men også for å gjenopprette en renholdsvennlig og jevn overflate.


Neocare-behandlingen er spesialutviklet av Gerflor og tåler både vanlige kjemikalier og sterke desinfeksjonsmidler. Den akrylbaserte overflaten får en silkematt og elegant glans. Overflaten blir mindre grov og mer flekk- og smussavstøtende, samtidig som den har god motstand mot riper uten behov for voks- eller polishbehandling under gulvets levetid.


Til denne nye kolleksjonen lagde vi alle fargekombinasjonene slik at de kan kombineres i det uendelige. Et resultat av vårt ønske om å gi designere muligheten til å finne en gulvløsning som oppfyller kravene i ethvert interiørprosjekt, fra skolebygg, kontorer og administrative lokaler til idrettsanlegg og helseinstitusjoner.

«Creative by nature»-kolleksjonen har ekstra lave VOC-utslipp, mindre enn 10 µg/m3 etter 28 dager, noe som gir god inneluftkvalitet. Dette tallet er helt unikt på markedet, og det er grunnen til at kolleksjonen har fått miljømerkingen Blue Angel, M1 Emissions Classification, Floorscore og er Svanemerket, i tillegg til en rekke nasjonale miljømerker og kvalitetsstempler. 

Brosjyre
DLW LINOLEUM


Video:

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår