Gratis seminar | Hvordan lykkes med ditt utendørs treningsområde

Dato: 10 Mai 2023

Tirsdag den 23. mai inviterer KOMPAN til gratis seminar i Stranda Trimpark i Halden, Norges første treningspark med utendørs styrketreningsutstyr.

I kombinasjon med spennende innlegg om produktutvikling, designplanlegging og offentlig anskaffelse er målet å hjelpe deg til selv å kunne lage et utendørs treningsområde med styrke og kondisjon, som er inkluderende, krever lite vedlikehold, og gir fremgang på styrke og kondisjon uansett evner.

Det foreløpige programmet

Kl 09:00 Avreise fra Oslo S
   
Kl 10:30 Ankomst Stranda Trimpark, Halden
   
Kl 10:45 Hvorfor utendørs trening
  Morten Zacho | Senior Manager | KOMPAN Fitness Institute
   
Kl 11:15 Hvordan designe et utendørs treningsområde?
  Alexander Sundberg | Arkitekt MMA | Designer av Stranda Trimpark
   
Kl 11:45 Lunsj v. KOMPAN Norge
   
Kl 12:30 Offentlig anskaffelser, inkl. Spillemidler
  Tommy Wiik | Salgssjef | KOMPAN Norge, i samarbeid med med Halden Kommune
   
Kl 13.00 Treningsøkt med Q&A
   
Kl 14:00 Avreise fra Stranda Trimpark
   
Kl 15:45 Ankomst Oslo S

 

KOMPAN Norge står for buss til og fra Halden, samt lunsj. Det er gratis å delta.

Påmelding er nødvendig, og fristen for påmelding er i morgen, den 11. mai

Meld deg på allerede i dag via linken: https://forms.gle/S6BuJ2XV1nnVHj6M9 eller send en e-post til kompannorge@kompan.com

Lag din egen trimpark med våre 23 splitter nye treningspakker
Aldri har det vært enklere å lage en utendørs treningspark! KOMPANs treningseksperter har laget 23 splitter nye, moderne treningspakker som garanterer effektiv, sosial og morsom trening utendørs i frisk luft; treningsstudioer, hinderløyper, sirkeltrening, rehabilitering og treningsområder for aktive seniorer. Det er 39 ferdige treningsløsninger i vårt sortiment, hvor alle er spesielt utviklet for å passe forskjellige målgrupper, budsjetter og omgivelser. Om ønskelig tilbyr vi fleksibilitet når det gjelder andre materialer eller farger for å passe inn i et bestemt tema, samt muligheten for å tilrettelegge for rullestolsbrukere.


Sirkeltrening 10 Premium

Robinia 88

Finner du ikke en ferdig løsning som passer dine mål og ambisjoner? Ikke noe problem! For å hjelpe deg med å planlegge det beste utendørs treningsområdet, har vi laget en trinn-for-trinn-sjekkliste som vil hjelpe deg i planleggingen og veilede deg i riktig retning.

Her er seks ting du bør vurdere når du planlegger et utendørs aktivitetsområde:

  1. Brukere og målgruppe
  2. Riktige plassering
  3. Områdets innretning og utseende
  4. Valg av treningsutstyr
  5. Vedlikeholds- og støttealternativer
  6. Budsjett

Les hele veiledningen på hjemmesiden vår

I tillegg hjelper vi gjerne med installasjonen slik at du kommer helt i mål med treningen din. Ta kontakt og vi finner en løsning.

KOMPAN er verdens største produsent og leverandør av utstyr til lekeplasser og utendørs treningsområder. Internasjonalt designer, produserer og installerer vi mer enn 1000 lekeplasser og treningsområder hver måned. Vi har sammen med lokale arkitekter utviklet et bredt spekter av prosjekter og løsninger som er å finne verden over. Vårt norske team, med egne designere og landskapsarkitekter på kontoret i Drammen, kan hjelpe med å skreddersy ditt eget unike prosjekt med design og målsatte visualiseringer.