Gratis arkitekttegnet løsning

Dato: 24 Aug 2022

Går du med planer om en ny lekeplass eller et nytt utendørs treningsområde, men synes det kan være litt vanskelig å se det ferdige resultatet fremfor deg?

For å hjelpe deg på vei med å gjøre visjonen til "virkelighet", tilbyr vi gratis arkitekttegnet løsninger med 3D bilder sammen med et uforpliktet tilbud. På denne måten er det lettere å se for seg det ferdige resultatet.

Med mer enn tusen produkter i sortimentet, alle med forskjellig materialer, farger, funksjonalitet og formål, kan det være vanskelig å beslutte hvilken løsning som vil passe best til dine omgivelser. For å komme raskt i gang med prosessen vil din lokale representant hjelpe deg på vei i valg av produkter, farger og løsninger. Deretter overtar vår landskapsarkitekt pinnen og ferdigstiller et designforslag med 3D-bilde over området med forskjellige vinkler som viser lekeapparatet eller treningsutstyret sammen med «brukeren». For hvert prosjekt inkluderer vi både funksjonelle og estetiske formål med prosjektet, samt hvilke spesielle egenskaper som det må tas hensyn til i det oppgitte området og omgivelsene. På denne måten kan vi sammen skape en unik leke- eller treningsløsning for ditt prosjekt.

Ønsker du som arkitekt å gjøre jobben selv?
På vår hjemmeside finner du tilgjengelig dokumentasjon og nødvendig informasjon, som kan komme til nytte når produkter fra KOMPAN skal tegnes inn i nye prosjekter. Du finner blant annet DWG-filer, sertifikater, monteringsanvisninger, CAD-filer mm. Det er også mulig å laste ned JPG-filer som er generert fra 3D Studio Max, samt side- og plantegninger av produktet.

Alle våre DWG-tegninger kan brukes i AutoCAD til å lage tekniske tegninger av uteområder. I filene med våre 2D tegninger finnes all nødvendig informasjon for de spesifikke sikkerhetsnormene som er relatert til hvert enkelt produkt (dimensjoner, EN1176 sikkerhetssone, EN1176 friområde og mye mer). Med 3D filene er det mulig å visualisere produktene sammen med resten av området for å gi en bedre oversikt over størrelsesforhold, farger og lekeelementer.

Ta kontakt med din lokale rådgiver allerede i dag og se snart din visjon bli til virkelighet!