GEZE stiller ut på Bygg Reis Deg 2021

Dato: 18 Okt 2021

GEZE er en av verdens ledere innen produkter og systemløsninger for dører og vinduer. Våre løsninger kombinerer funksjonalitet, sikkerhet, innovasjon, komfort og design.

I år stiller GEZE ut på fellesstanden sammen med Glass- og fasadeforeningen under paraplyen "VERDENS BESTE BYGGEMATERIALER". Basert på løsninger for glass og fasader, presenterer vi våre mange produkter som er ypperlige for glassdører og større fasadeseksjoner i glass. Vi fokuserer på komfort, sikkerhet og barrierefri tilgang.

For innvendige- glass eller tre dører tilbyr GEZE ActiveStop en ny type dørkomfort; En dørdemper som stopper døren forsiktig, lukker døren stille, holder enkelt døren åpen eller lukket. ActiveStop installeres enkelt og passer perfekt i private hjem eller kontorlokaler som trenger dørlukking uten å skade karmen, ingen behov for dørstopp.

For den manuelle skyvedøren presenteres GEZE Levolan: Maksimal fleksibilitet med det kompakte skyvedørsystemet Levolan 60 og 120. Også her er fokus på komfort med det unike softstop -dempingssystemet, som sikrer at døren kryper sakte til endeposisjon både i åpning- og lukkeretningen. Kan monteres på glassdører og andre dørtyper. Finnes også i innfelt variant.

I glassfasaden er GEZEs automatiserte skyvedørsautomatikk ECdrive T2 integrert med GGS punktfestet glassløsning. Denne unike løsningen med fokus på design og layout, sikrer barrierefri tilgang for alle. Vi presenterer alternativer for berøringsfri aktivering av dørene og snakker gjerne om sikkerhet og EN16005. Vi har også GEZE Powerturn med oss, vår sterkeste drivkraft for slagdører - også godkjent for branndører og rømningsveier.

Brannsikkerhet er også i fokus i GEZE Komfort og Røykventilasjon for alle type vinduer. Komplett løsning for bygg fra sentral til vindusåpningssystem vises på standen, og vi ser frem til å snakke løsninger med alle besøkende.

Det viktigste for oss er service og god teknisk kundestøtte. Vi hjelper deg på alle områder med kravene til din bygningen. Kom og snakk med oss! Vi sees på stand B02-20.