Fleksibel prosjektering med BIM-dør-objekter fra GEZE

Dato: 24 Sep 2021

Små, kompakte, fleksible og gratis – med bare 5 BIM-dør-objekter står GEZE for innovasjon i prosjekteringen av bygg. Møt våre BIM eksperter på Architect@Work i Oslo 2021, stand 54.

GEZE BIM-objekter

Fleksibiliteten i den individuelle prosjekteringen er viktig. Med sikte på å forenkle dørplanleggingen har GEZE utviklet fleksible BIM-dørobjekter. Med bare fem BIM-dørobjekter fra GEZE kan arkitekter og planleggere skape utallige varianter av dører med elementlister på en enkel og lett tilgjengelig måte for å oppfylle behovene i prosjekteringen. Alle elementer som kreves til dørplanleggingen, er allerede inkludert i dørobjektene våre, i henhold til kravene innenfor bygningsutvikling. Døren justeres enkelt når andre endringer i prosessen påvirker fasaden eller døråpningen. Dette sørger for en individuelt tilpasningsbar løsning som kan hjelpe arkitekter og planleggere, når de designer bygninger og renoverer fasader. BIM-objektene fra GEZE er små og kompakte, uten unødvendige detaljer, og de kan tilpasses til den aktuelle målestokken fra 1:200 til 1:10.

Unikt for BIM-objekter fra GEZE:

  • Universelt konfigurerbare objekter
  • Utvidede metadata for eksport av dørlister
  • Enkel strukturering med bare fem objekter
  • Utvikling av nøytrale objekter
  • Komplette dører i stedet for bare beslag og påbygde deler

BIM-objektene fra GEZE er gratis digitale filer og er tilpasset tre av de mest brukte programmene som blir benyttet av arkitekter:

  • Graphisoft ArchiCAD (fra versjon 17)
  • Autodesk Revit (fra versjon 2015)
  • Nemetschek Allplan (fra versjon 2016)

BIM-objektene fra GEZE oppfyller kravene i dagens og fremtidens digitale byggeplanlegging. Med BIM-objekter fra GEZE vil byggeplanen hele tiden være fleksibel fordi dørene alltid kan justeres raskt og enkelt til enhver annen del i planleggingen. Dette sikrer at du alltid får det riktige dørelementet. Fravær av feilproduksjon og feilleveranser betyr ressurser spart.

Se mer på Architect@Work i Oslo eller på vår hjemmeside: https://bim.geze.com/nb