Gerflor Linoleum bidrar til et trygt og behagelig miljø på Campus Horsens i Danmark

Dato: 11 Mai 2022

Med fokus på holdbarhet og bærekraft har C.F Møller Arkitekter tegnet et komplett bygg bestående av et slankt tårn på 16 etasjer og tre atriumbygg, som er samlet gjennom et sentralt felles atriumrom. Komplekset forener læring, næringsliv og byliv under navnet Campus Horsens.

Et levende og hyggelig miljø

Interiøret i bygningen fremstår organisk og avrundet for å bidra til et levende og omfavnende miljø. Byggene er designet for å hjelpe aktivitetsbasert læring og kunnskapsdeling i de nederste etasjene – samt ro og fordypning i de øvre etasjene. En vakker og brukervennlig bygg og innemiljø.

Gerflor DLW Linoleum med sitt matte og stilrene utseende bidrar til den naturlige atmosfæren i bygget.

NeoCare™ overflatebehandlingen sørger for lang holdbarhet, enkel rengjøring og sunt inneklima; INNOVATIVT OG BÆREKRAFTIG.

Bærekraft og miljømål

Gerflor linoleum er laget av 98 % naturlige råvarer som setter nye standarder når det gjelder design og overflatefinish. Gerflor Linoleum er tilgjengelig i 159 farger og design som bidrar til tekstur og kreativitet i alle prosjekter; små og store.

Sertifiseringer

we care | we act
Linoleumsgulvet vårt oppnår et nøytralt karbonavtrykk gjennom hele produksjonsfasen og er "Cradle to Cradle"-sertifisert.

Produktene innehar også sertifikatene Svanemerket, Blue Angel, M1 & Floorscore, og dermed er det riktige valget når produksjon, bruk, resirkulering og transport skal vurderes i bærekraftige rammer.

Se alle våre linoleumskolleksjoner

Les mer om vårt arbeid med bærekraft og innovasjonen bak vår linoleumkolleksjon

Last ned linoleumskatalogen