Cedral fasadepanel

Dato: 14 Jun 2023

- Det ideelle, nesten vedlikeholdsfrie, helt råtefrie alternativet.


Med den visuelle appellen til naturlig treverk, enkel montering og motstandsevnen mot råte, utgjør Cedrals ytterkledninger et attraktivt alternativ til trekledning som krever lite vedlikehold


Cedral Lap monteres i en tradisjonell overlappet stil. Det er et ideelt vedlikeholdsfritt, råtefritt alternativ til tradisjonelle kledninger i tre eller PVC. Cedral Lap kledningsplater er perfekt for tilbygg, nybygg og renoverte bygg.


Cedral Click kledning er perfekt utendørs, til nybygg og til renoveringer. Kledningen består av bord med not og fjær, som har et moderne uttrykk. Monteringen går raskt takket være Click Clip System.


Cedral Board plater kan brukes til å dekke gavler og andre fasadeelementer.  Alle produktene i denne serien har glatt overflate og er tilgjengelig i de samme fargene som Cedral og Cedral Click plater, for et harmonisk resultat.  For et lekkert, enhetlig uttrykk ned til siste detalj. 

Fasadekledning
Produkter fra våre leverandører er stadig under videreutvikling. Bruksområdet blir stadig bredere og utvalget av dekor får stadig nye dimensjoner i form av nyanser og variasjon - helt opp til et helt fritt valg av individuell dekor.

Produktene i seg selv forblir tro mot sine suksessfaktorer og vil uansett hvilken dekor som benyttes alltid stå for konsistent beskyttelse og kompromissløs styrke i møtet med alle ytre påvirkninger.

FunderMax
Max Exterior er et høykvalitets konstruksjons produkt i høytrykkslaminat som er tilgjengelig i paneler med stort format beregnet for kledning av bygningsfasader og balkonger.

De funksjonelle egenskapene gjør Max Exterior velegnet til mange bruksområder. Samtidig er den som skapt for mange spennende og annerledes løsninger. Et stort utvalg dekorer kombinert med muligheten til å utnytte de store plateformatene gir grunnlag for nyskapende effekter på bygget.

Max Exterior ikke bare åpner en verden av innovativ design, men møter også viktige krav til en funksjonell fasadekledning. Fremragende UV og værbestandighet, ekstrem slagstyrke og en enkel grafittisanering er slike egenskaper. Et produkt tilpasset fasader, som muliggjør optimal planlegging og dermed også det finansielle aspektet i prosjektet. 

Til syvende og sist er det alltid overflaten som fanger øyet. Derfor investerer FunderMax tungt i å tilby sofistikerte visuelle og taktile opplevelser med overflatene sine, som alltid tilbyr noe nytt.

Høy kvalitet sier seg selv på FunderMax. Et spennende utseende er en konstant utfordring – og en mulighet. For det er slik de viser at FunderMax tenker lenger frem og allerede setter et aktivt preg i dag på morgendagens visuelle trender.

Max Exterior er et helt klart alternativ hvis du ønsker et individuelt uttrykk med spesielle finesser på fasaden, balkongfrontene, trappegelendere, brystning, vegg- og dørbekledning.

Borgundveien 151

Tepo bidrar til fasaden med Max Compact Exterior – Fasadeplater i silkematt Blues NT og høyglans Blues NG, samt Loft NT overflater fra Fundermax.

Glava kontorbygg i Askim

Med individuell design fra FunderMax har du frihet til å gi fasader, balkonger og utendørsapplikasjoner en kreativ og helt unik design. Her visualisert med knallgule plater og FunderMax IndividualDekor av en GLAVA-lastebil på Atlanterhavsveien.

Equitone
Da Ludwig Hatschek oppfant fibersement sent på 1800-tallet, kombinerte han det man mente var de grunnleggende elementene på jorda: Mineralske materialer, vann, luft og ild (varme) i en enkel filtreringsprosess. Han ga materialet han utviklet, navnet ¨Eternit¨, noe som gir assosiasjoner til den overlegne holdbarheten i dette nye materialet. Etex Group har produsert disse materialene siden 1905. Den nyeste og mest prestisjefylte inkarnasjonen av denne stolte arven av unike materialer er EQUITONE® fasademateriale.

Equitone er et gjennomfarget fasademateriale som er utviklet av og for arkitekter. Etex Group har produsert disse fasadeplatene siden 1950-tallet under navnet "ETERNIT". Hver Equitone-plate er unik og viser den rå, ubehandlede teksturen i fibersementens basismateriale. Fibersement er et sement-komposittmateriale som består av sement, cellulose og fibermaterialer, forsterket av en synlig matrise - Ingenting annet.

Equitone leveres i maksimum platestørrelse på 1250 x 3100 mm og kan skjæres til enhver størrelse på fabrikk eller på byggeplassen. I tillegg kan materialet perforeres eller trykkes.

Festemetoder for synlig og skjult ventilert fasade (klimaskjerm) omfatter nagling, skruing og liming på stendere i metall eller treverk. Uansett hvilke designvalg du utforsker, garanterer Equitons gjennomfargede natur klare monolittiske detaljer.

Equitone natura

Surnadal Barne og Ungdomsskole

Til dette prosjektet har Tepo bidratt til fasaden med Equitone natura i seks ulike farger. Innfesting med UNI skruer.

Equitone natura fasadeplater er fronten på de lette fasadeløsningene. Den gir anledning til å tilføre bygget egen identitet med spennende farger og formater - iøynefallende, markant eller helt diskré. Natura fasadeplater oppfordrer til å leke med byggets samlede uttrykk - enten det dreier seg om et nybygg eller et renoveringsprosjekt. Natura passer som fasadekledning på de fleste bygg.

Equitone natura gir interessante perspektiv når det gjelder innendørs bruk. Med Natura kan utendørskledningen til kontorer, utstillingslokaler, butikker og møtelokaler elegant videreføres til innvendige vegger, tak, møbler, resepsjonsskranker og annen innredning. På denne måten oppnår man helhet og harmoni mellom fasaden og de innvendige rommene.

Natura er den eksklusive fasadeplaten som med sin transparente overflate-coating gir en effektiv beskyttelse mot det nordiske klima.

Natura Pro har en UV-bestandig antigrafitti behandlet overflate, samtidig bevares de mer dempede naturlige fargene som kjennetegner denne kolleksjonen.

Equitone tectiva

Enebolig i Ålesund

Tepo har bidratt til prosjektet med Equitone tectiva fasadekledning TE90 hvit, montert med skjult mekanisk innfesting.

Equitone Tectiva er en fasadeplate av homogent gjennomfarget fibersement.

Tectiva egner seg ypperlig til markante fasadeløsninger i de fleste typer bygg: Boligblokker, produksjons- og administrasjonsbygg eller til spennende løsninger for privat bygg.

Den lette, ventilerte konstruksjonen gir bygget god beskyttelse mot vær og vind, og platene kan brukes til alt fra nybygg til renoverings- og etterisoleringsprosjekter. I det hele tatt alle steder som krever en solid overflate som klimaskjerming eller enkel fasadekonstruksjon, som tar høyde for kravene til isoleringstykkelse.

Tectiva er en solid, værbestandig, autoklavherdet fasadeplate med minimalt behov for vedlikehold og er lett å montere.

Andre Equitone produkter


Equitone linea er et 3D-kantet materiale som reagerer på lys- og skyggespill og skaper en fasade i konstant utvikling. Linea er dristig og direkte, og verdsettes av arkitekter for sin evne til å endre en bygning fra et øyeblikk, til et annet.


Equitone pictura: Noen design krever sterke farger, og Equitone pictura gir en glatt, matt finish uten synlige fibre. Picturas malte paneler er tilgjengelig i en rekke sterke eller naturlige toner, og har alle fordelene ved fibersement med høy-tetthet, i tillegg til varigheten og det enkle vedlikeholdet som gjør EQUITONE svært etterspurt. 


Equitone textura: Med Equitone textura har arkitekter fleksible muligheter for enhver bygningskonvolutt. Disse enkeltstøpte fibersementplatene har sterke farger og en kornet overflate som motstår vann og skitt. Den perfekte løsningen for fasader, balkonger og flate tak.


Equitone lunara gir entreprenører et allsidig materiale som muliggjør alle former for design. Den grove, upolerte fibersementen minner om et månelandskap, derav dens navn. Ideelt for å kombinere en unik look med en naturlig følelse. Tilgjengelig i to aktuelle farger.

Referanseprosjekter fra Tepo AS

Veidekke kontorsbygg, Lysgården

Veidekke kontorsbygg, Lysgården

Nybygg | Trondheim | 255 Mnok

Nybygg av kontorbygg som består av en bygning i Trondheim på 6 etasjer. Selve...

Steinkjerleksikonet Innovasjonscampus Steinkjer

Steinkjerleksikonet Innovasjonscampus Steinkjer

Rehab | Steinkjer | 250-300 Mnok

Rehab av universitet/høyskole tilsvarende 2 bygninger i Steinkjer på 3 etasje...

Tordenskjoldshage

Tordenskjoldshage

Nybygg | Gjøvik | 120-150 Mnok

Nybygg av kontorbygg som består av en bygning i Gjøvik med 36 leiligheter på ...

Nye Ørnes Omsorgsenter

Nye Ørnes Omsorgsenter

Nybygg | Meløy | 220 Mnok

Nybygg av kontorbygg som består av en bygning i Meløy på 4 etasjer. Selve byg...