FunderMax IndividualDekor

Dato: 24 Apr 2020

GLAVA kontorbygning i Askim

 

FunderMax IndividualDekor er ideell for store design og spesielle visuelle effekter.

Max Compact Exterior er et fasadepanel av høytrykkslaminat som både inspirerer og utfordrer. De funksjonelle egenskapene gjør panelet velegnet for mange bruksområder og samtidig er det som skapt for spennende og annerledes løsninger.

Et stort utvalg dekorer kombinert med muligheten til å utnytte de store plateformatene gir grunnlag for nyskapende effekter på bygget. Akkurat som bruksområdet blir stadig bredere, får utvalget av dekor stadig nye dimensjoner i form av nyanser og variasjon, helt opp til et helt fritt valg av individuell dekor. 

Med individuell design fra FunderMax har du frihet til å gi fasader, balkonger og utendørsapplikasjoner en kreativ og helt unik design.

Et design kan printes på ett eller flere paneler. Her visualisert med knallgule plater og FunderMax IndividualDekor av en GLAVA-lastebil på Atlanterhavsveien.

Referanseprosjekter Tepo AS

Veidekke kontorsbygg, Lysgården

Veidekke kontorsbygg, Lysgården

Nybygg | Trondheim | 255 Mnok

Nybygg av kontorbygg som består av en bygning i Trondheim på 6 etasjer. Selve...

Steinkjerleksikonet Innovasjonscampus Steinkjer

Steinkjerleksikonet Innovasjonscampus Steinkjer

Rehab | Steinkjer | 250-300 Mnok

Rehab av universitet/høyskole tilsvarende 2 bygninger i Steinkjer på 3 etasje...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår