Fasadekledning - Give your Building Character

Dato: 17 Jun 2020

Nord Universitet - InnovasjonsCampus Steinkjer - Max Compact Exterior sort med NG (høyglans) overflate.

Hva skal ha prioritet - det ytre eller det indre? Alle som leter etter et materiale for utvendig bruk, for eksempel til fasader eller terrasser, har sannsynligvis allerede funnet svaret på dette spørsmålet - det er ganske åpenbart begge deler.

Fordi begge aspekter er viktig når et materiale skal velges, særlig når det skal anvendes utvendig da må selvfølgelig kvaliteten på produktet også kunne møte ekstreme krav - det dreier seg tross alt om beskyttelse av en bygning. Like selvfølgelig er det at utseendet på bygningen er et uttrykk for individualitet - en livsstil, men også en veldig personlig eksponering - hvilket er grunnen til at designkvalitet er like viktig som produktkvalitet.

Produkter fra våre leverandører er stadig under videreutvikling langs begge disse linjene. Bruksområdet blir stadig bredere og utvalget av dekor får stadig nye dimensjoner i form av nyanser og variasjon - helt opp til et helt fritt valg av individuell dekor. Produktene i seg selv forblir tro mot sine suksessfaktorer og vil uansett hvilken dekor som benyttes alltid stå for konsistent beskyttelse og kompromissløs styrke i møtet med alle ytre påvirkninger.

Max Compact Exterior er et høykvalitets konstruksjons produkt som er tilgjengelig i paneler med stort format beregnet for kledning av bygnings-fasader og balkonger.

Referanseprosjekter Tepo AS

Veidekke kontorsbygg, Lysgården

Veidekke kontorsbygg, Lysgården

Nybygg | Trondheim | 255 Mnok

Nybygg av kontorbygg som består av en bygning i Trondheim på 6 etasjer. Selve...

Steinkjerleksikonet Innovasjonscampus Steinkjer

Steinkjerleksikonet Innovasjonscampus Steinkjer

Rehab | Steinkjer | 250-300 Mnok

Rehab av universitet/høyskole tilsvarende 2 bygninger i Steinkjer på 3 etasje...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår