Valgets kvaler: Ulike terrassemuligheter i MøreRoyal®

Dato: 19 Mai 2021

Mange velger royalimpregnert når uterommet skal oppgraderes, materialer med premium kvalitet og lite krav til vedlikehold. Og plenty valgmuligheter…

Terrassebord i MøreRoyal®

Royalimpregnerte terrassebord er blitt en favoritt hos mange. Forklaringen? Materialene er dobbeltbehandlet, noe som gir materialer med unike egenskaper. Først trykkimpregneres trelasten, før den får en ekstra behandling hvor den kokes i olje under vakuum. Det blir nesten som å ta på trykkimpregnerte materialer en ekstra tykk og god regnfrakk. Slik er materialene dobbelt så godt beskyttet mot det røffe, nordiske klimaet.

Under behandlingen tilføres det fargepigmenter, slik at sluttresultatet er ferdig fargesatte materialer klare til bruk. Terrassebordene får da en nydelig, transparent overflate hvor treverket virkelig kommer til sin rett. MøreRoyal er tilgjengelig i flere farger, dimensjoner og profiler.

Dobbelt behandlet = dobbelt så bra!

Les mer om egenskapene til MøreRoyal her

Tradisjonelle terrassebord – UNO og DUO

Bestselgerne UNO og DUO har tatt det norske markedet med storm. UNO er et ensidig terrassebord i MøreRoyal RG.25 grå, som legges med rillet side opp. Terrassebordet har en varm gråtone, som vil gråne ytterligere etter hvert som det påvirkes av vær og vind. DUO er et tosidig terrassebord tilgjengelig i MøreRoyal RB.10 brun eller RO.0 natur. Terrassebordet kan legges med rillet eller glatt side opp, alt etter hva du foretrekker. Kanskje ønsker du også å kombinere, for et ekstra spennende uttrykk?

Les mer om terrassebord UNO her
Les mer om terrassebord DUO her
Finn din forhandler her

Moderne terrassebord – Concise

Concise Collection er MøreRoyals premium kolleksjon, hvor intet er overlatt til tilfeldighetene. Kolleksjonen har et stramt, stilrent og moderne design, og passer like godt for deg som skal oppgradere, som for deg som skal bygge nytt. Terrassebordene har en sawcut overflate som gir en børstet eksklusiv finish, som er ekstra god å gå på. Fargepigmentene hefter bedre i overflaten, og strukturen gir mindre fiberreisning i treverket.

Les mer om terrassebord Concise her
Finn din forhandler her

Nye dimensjoner

Nytt av året er Concise terrassebord i nye dimensjoner, 28x95 og 28x145. En av trendene i tiden går i retning av utradisjonelle valg når det kommer til dimensjon. Stadig flere velger smalere terrassebord (28x95 eller lektegulv) eller bredere terrassebord (28x145). Slik får du et annerledes og mer egenartet design i uterommet.

Les mer om Concise terrassebord i 28x95 her
Les mer om Concise terrassebord i 28x145 her


Lektegulv

Er du på utkikk etter noe virkelig unikt kan lektegulv være noe deg. Lektegulv er enkelt forklart Concise lekter (34x45 og 34x70) brukt som terrassebord, enten alene eller som miks. Et helt nytt terrassekonsept!

Les mer om lektegulv her
Les mer om Concise lekter her
Finn din forhandler her

Inspirasjon til uterommet
 

Bli inspirert til å bruke MøreRoyal-produkter i ditt neste prosjekt! Se bilder, les historier, få tips og råd om ting du kan bygge selv. Talgø er også stolt samarbeidspartner og leverandør til TV-programserien «Eventyrlig oppussing» på TV3 og «Tid for hage» på TV2. Ta en titt på artikler fra de siste programmene på talgo.no. God lesning! 

Referanseprosjekter Talgø

Alta omsorgssenter

Alta omsorgssenter

Nybygg | Alta | 591 Mnok

Nybygg av omsorgsboliger tilsvarende 5 bygninger i Alta med 168 leiligheter p...

Fýri Hemsedal

Fýri Hemsedal

Nybygg | Hemsedal | 400 Mnok

Fýri Hemsedal er et hotell- og leilighetskompleks i regi AB Invest AS, som...

Vannkunsten, Bispevika

Vannkunsten, Bispevika

Nybygg | Oslo | 739 Mnok

Nybygg av boligkompleks tilsvarende 9 bygninger i Oslo med 215 leiligheter på...

Vestnes Sjøpromenade

Vestnes Sjøpromenade

Nybygg | Vestnes | 5-10 Mnok

Nybygg av fritidsbygg- og anlegg i Vestnes. Selve byggingen startet oktober 2...