UNIDRAIN SPESIALRENNER – Skreddersydde designavløp

Dato: 10 Mai 2023

Unidrain Spesialrenner gir deg frihet når det kommer til skreddersøm og designavløp.

Unidrains spesialrenner produseres på mål etter bestilling. Spesialrenner er spesielt velegnet til institusjoner og store baderom, siden de kan produseres etter de målene du ønsker.

Våre spesialrenner er en fleksibel løsning til baderom av alle størrelser. Med spesialrenner kan du bestille gulvavløp som avviker fra standardmål. I tillegg kan du velge å få gulvavløp i vinkler eller langs flere vegger, dersom det er ønskelig.

Spesialrenner settes sammen av flere gulvavløp, slik at man oppnår ønsket lengde. Her har man valgfrihet ved at man kan velge ClassicLine-rister eller HighLine-paneler fra standardsortimentet. Man kan også velge rammer og utløpshus fra standardsortimentet. For å oppnå en så høy kapasitet og en så lav byggehøyde som mulig, brukes det flere utløpshus til én spesialrenne.

Gir flere muligheter
Spesialrenner gir flere muligheter for oppsett av systemet. Uansett om du velger ClassicLine eller HighLine, får du muligheten til å lage en løsning hvor rammene ligger i forlengelse av hverandre, eller en løsning med fliser mellom rennene, samt en løsning hvor fleksible rammer kan tilpasses for å få symmetri. Ønskes det en løsning helt uten synlig detaljer kan man benytte HighLine Custom med flis. Da går sluket delikat i ett med gulvet.

Visste du at vi har en generator på vår hjemmeside som du kan benytte til å lage egne forslag til deg eller til din kunde? Sjekk den ut her

Referanseprosjekter fra Unidrain

The Hub

The Hub

Tilbygg | Oslo | 1 Mrd nok

Tilbygg av hotell/motell som består av en bygning i Oslo med 283 leiligheter ...

Bella Sky - Marriott

Bella Sky - Marriott

Nybygg | København | 800,0 Mio.Kr

Nybygg av hotell/restaurant i København med 800 leiligheter på 24 etasjer. Se...