Re-Discover ClassicLine

Dato: 28 Feb 2022

Det lineære gulvavløpet er oppfinnelsen som dannet grunnlaget for firmaet Unidrain. Avløpet er en revolusjonerende oppfinnelse med sine patenterte vegg- og gulvflenser som gjør det mulig å plassere avløpet inn mot veggen, samtidig som det forblir 100 % sikkert.

ClassicLine er den opprinnelige designserien fra Unidrain og består av ramme og rist. Rammen er obligatorisk, da den bærer risten. Seks forskjellige designer i børstet, rustfritt stål sikrer at det finnes en løsning for enhver smak. Ved lanseringen av Unidrain og ClassicLine serien i 2003 var det opprinnelig fem forskjellige design, da markedet etter hvert etterspurte et skarpere designuttrykk for de ultramoderne badene tok vi frem et nytt designuttrykk i ClassicLine serien, nykommeren ble da Anniversario med sitt stilrene uttrykk.

ClassicLine-serien er fortsatt etter så mange år vår bestselger, det tar vi som et bevis på at vårt danske design har en lang levetid i baderomsmarkedet som årlig oversvømmes av nye farger og trender.

Vi er overbevist om at ClassicLine-serien vil leve i mange år fremover også. Dette er en kombinasjon av stilrent design til en fornuftig pris.

Designuttrykkene i ClassicLine-serien:

Referanseprosjekter Unidrain

The Hub

The Hub

Tilbygg | Oslo | 1 Mrd nok

Tilbygg av hotell/motell som består av en bygning i Oslo med 283 leiligheter ...

Bella Sky - Marriott

Bella Sky - Marriott

Nybygg | København | 800,0 Mio.Kr

Nybygg av hotell/restaurant i København med 800 leiligheter på 24 etasjer. Se...