Reframe collection by Unidrain

Dato: 15 Sep 2023

Unidrains nye Reframe-kolleksjon er en eksklusiv og unik serie av baderomstilbehør med røtter i skandinavisk design og kvalitet. Hvert produkt er designet med innovative, unike og intelligente funksjoner, noe som gir bedre løsninger til baderommet. Kolleksjonen består av velkjente produkter, som Unidrain har oppdatert og designet med innovative funksjoner som forbedrer de eksisterende produktene. Reframing the existing.

Se Reframe kolleksjonen her

UNIDRAIN HIGHLINE COLOUR
Reframe-kolleksjonen er designet for å passe sammen med Unidrains eksklusive gulvavløp, HighLine Colour. HighLine Colour er en videreutvikling av den prisvinnende HighLine-serien. Med HighLine Colour har vi lekt med finish og farger slik at ramme og panel åpner opp for å skape bedre muligheter til å matche metalldetaljene i baderommet. HighLine Colour og Reframe er tilgjengelig i de samme fem fargene.

Se alle fargene på HighLine Colour her

DESIGNEREN
Kenneth Waaben, mangeårig industridesigner er vår in house produktdesigner. Hans innfallsvinkel med tanke på design er basert på et ønske om å forbedre det eksisterende.

Å utvikle originale, relevante og gjennomtenkte produkter som rommer kvalitet og holdbarhet i uttrykk, funksjon og materiale. Veien mot målet, selve designprosessen, er i høy grad en interaktiv prosess hvor inspirasjon, ideer, form og funksjon utvikles i en konstant interaksjon mellom hode og hender. Under hele denne prosessen er det ekstremt viktig å bruke sin erfaring og intuisjon.

Man må våge å være kritisk til eksisterende praksis, se mulighetene i tingene og være åpen og modig nok til å prøve dem.

Det er det jeg prøver å gjøre i mitt eget arbeid. Kenneth Waaben, industridesigner

Referanseprosjekter Unidrain

The Hub

The Hub

Tilbygg | Oslo | 1 Mrd nok

Tilbygg av hotell/motell som består av en bygning i Oslo med 283 leiligheter ...

Bella Sky - Marriott

Bella Sky - Marriott

Nybygg | København | 800,0 Mio.Kr

Nybygg av hotell/restaurant i København med 800 leiligheter på 24 etasjer. Se...