Re|frame og HighLine Colour

Dato: 30 Mar 2022

Med HighLine Colour og Reframe Collection kan du skape en helhetsfølelse på baderommet. Linjeavløpene i HighLine Colour-serien og baderomstilbehøret i Reframe-serien kommer i 5 farger: kobber, messing, børstet rustfritt stål, håndpolert rustfritt stål og svart.

Re|frame

Reframe Collection fra Unidrain er en eksklusiv og unik serie med baderomstilbehør basert på skandinavisk design og kvalitet. Hvert produkt er designet med innovative, unike og intelligente funksjoner for å forbedre funksjonaliteten. Reframe Collection omformer det eksisterende, og bringer ny funksjonalitet inn i baderomstilbehøret. Fem forskjellige fargealternativer gir deg muligheten til å matche andre detaljer, og gir en følelse av luksus på baderommet.

HighLine Colour

Reframe Collection er designet for å matche Unidrain sine eksklusive HighLine linjeavløp. Den prisvinnende HighLine-serien ble nylig lansert i de samme fargene som Reframe Collection. Fargene våre har vært omhyggelig valgt og matchet nøyaktig med fargene til andre produsenter, dette gir deg enda flere alternativer når man skal velge og designe det perfekte baderommet – enten du går for det varme og velkomne utseende, eller en mer strømlinjeformet moderne følelse. Alt du trenger å gjøre er å velge din favorittfarge.

Alt Reframe tilbehør og HighLine-paneler kommer i 5 farger:
kobber, messing, børstet rustfritt stål, håndpolert rustfritt stål og svart.

Referanseprosjekter Unidrain

The Hub

The Hub

Tilbygg | Oslo | 1 Mrd nok

Tilbygg av hotell/motell som består av en bygning i Oslo med 283 leiligheter ...

Bella Sky - Marriott

Bella Sky - Marriott

Nybygg | København | 800,0 Mio.Kr

Nybygg av hotell/restaurant i København med 800 leiligheter på 24 etasjer. Se...