Trygt i Boks - totalløsninger for kasser og innredninger

Dato: 3 Jun 2019

Trygt i Boks er et konsept for trygg oppbevaring og transport av verdifullt utstyr. Bak konseptet står Grove Knutsen som er spesialister på kasser, kofferter og innredningsløsninger i Norge.

  • Innenfor mange ulike bransjer er det sensitivt og verdifullt utstyr som trenger ekstra beskyttelse, f.eks. spesialverktøy, måleinstrumenter etc. Det er ofte snakk om store verdier og man er helt avhengig av at man kan stole på at utstyret blir fraktet trygt helt frem, uten skader fra fukt eller støt. Det er med dette utgangspunktet vi kom opp med Trygt i Boks-konseptet, forteller teknisk sjef Ole Henrik Gram.
  • Vi så at det fantes et behov for en totalløsning for kasser og kofferter innen proffmarkedet.

(Bildetekst: Ole Henrik Gram, teknisk sjef, ohg@groveknutsen.no).Solide merkevarer

Trygt i Boks består av komplette løsninger fra ledende europeiske produsenter som Zarges, Raaco og Explorer Cases. De solide aluminiumskassene fra Zarges holder meget høy standard og brukes daglig under krevende forhold innen forsvaret, industri, offshore og på ekspedisjoner. Explorer Cases fra Italia er kjent for sine robuste kvalitetskofferter i hardplast som tåler ekstreme påkjenninger. De verdensledende kassene og koffertene gir god logistikk og sikrer at verdifullt utstyr kommer uskadd fram. Proffer over hele verden foretrekker disse kassene.

Rask levering med 3D-maskin på huset

På huset har Grove Knutsen en Multicam 3D-fresemaskin som kan skreddersy profesjonelle innredningsløsninger. – Vi i Grove Knutsen har jobbet med kasser og innredninger av kasser i mange år og har god erfaring med å tilby riktig løsning. Vi er svært effektive og tilbyr alt fra rådgivning og teknisk tegning til skjæring av innredning, sier Ole Henrik.

– Vi gir deg tilbud, tegner, gir råd, produserer og leverer komplette og skreddersydde løsninger for deg. Vi tar alltid hensyn til objektenes behov for plass, støtdemping og beskyttelse mot støv og vann.

6 gode grunner til å velge Trygt i Boks

Riktig kasse og innredningsløsning er helt avgjørende for å kunne beskytte verdifullt utstyr under transport og lagring. Det er mange gode grunner til å velge kasseinnredning fra Grove Knutsen. Her har vi samlet seks av dem.

  1. Vanntett transport og oppbevaring. Vi har kasser og kofferter som er helt vanntette og som tåler å bli utsatt for kraftig og hyppig vannsprut og stor påvirkning av støv og andre partikler, som for eksempel ved bruk på kjøretøy, tilhengere, båt, offshore etc.
  2. Støtsikker transport og oppbevaring. Vi har støtsikre kasser og kofferter med ekstra tykke vegger. Vi tilbyr et stort spenn av spesialtilpassede innredninger til ditt utstyr som beskytter mot skader under transport og oppbevaring.
  3. Orden i utstyret. Med orden i utstyret sparer du både tid og penger. Når alt har sin faste plass i kofferter og kasser, får du god oversikt over utstyret. Jobben blir mer effektivt utført og det er enklere å ha kontroll på utstyret så du ikke mister noe.
  4. Enklere logistikk. Ved å samle utstyr og verktøy i en kasse blir logistikken enklere. Alle kassene har gode håndtak (løftehåndtak, teleskophåndtak, etc.). Noen kasser er enkle å stable opp på hverandre med stablehjørner som gjør det lett å oppbevare kassene, andre modeller er tilpasset flykabin for de som skal fly, etc. Det er enkelt å flytte på større kasser og kofferter hvis man velger solide hjul.
  5. Sikkerhet. Våre kasser og kofferter kan låses så man slipper tyverier. Det er også mulig å legge inn sporingsbrikke i kassene og vi ID-merker både innhold i innredningen og kassen om ønskelig.
  6. Økonomi. Trygt i Boks er god økonomi. Ved å ta vare på utstyret vil det vare lengre, du vil spare tid på å ha god logistikk, du vil unngå skader og tap av utstyr.

Kontakt oss gjerne for veiledning og les mer om Trygt i boks her.


Last ned brosjyre her:
Trygt i boks

Bildebank