Slik beskytter proffene verdifullt arbeidsutstyr

Dato: 22 Okt 2021

 Det kan fort bli dyrt hvis verktøy, maskiner og instrumenter blir ødelagt under frakt eller oppbevaring. Trygt i Boks er en sikker løsning som garanterer at utstyret blir fraktet trygt frem – fra a til å. 

– Trygt i Boks er et konsept fra Grove Knutsen som kombinerer profesjonelle kasser og kofferter med innredning og systemtilbehør. Først velges egnet kasse eller koffert ut fra vårt brede sortiment. Så fôrer og innreder vi valgt kasse eller koffert og gir utstyret en optimal beskyttelse. Du kan velge mellom standard - eller skreddersydd innredning. Enklere og tryggere blir det ikke, sier Ole Henrik Gram, teknisk sjef hos Grove Knutsen.

Med skreddersydd innredning beskytter du ditt verdifulle utstyr under transport og lagring så det ikke er skadet når det kommer fram.  

Når bare det beste er godt nok
Trygt i Boks tilbyr kasser og kofferter fra ledende europeiske produsenter som Zarges, Raaco og Explorer Cases. De solide kassene og koffertene er håndplukket til frakt og beskyttelse, og tåler ekstreme påkjenninger! Hos Grove Knutsen får du hjelp og veiledning med å velge den kassen eller kofferten som vil fungere best for ditt bruk.

Standard eller skreddersydd innredning
Du kan velge mellom standard- og skreddersydde løsninger. Vi tar hensyn 
til objektenes behov for plass, støtdemping og beskyttelse mot støv og vann. Grove Knutsen gir deg alltid tegninger og tilbud før produksjon og levering av din komplette Trygt i Boks-løsning. Du kan også få gravering av navn, numre, ID’er og logoer. 

Hvem har behov for Trygt i boks?
Grove Knutsen leverer Trygt i Boks til alt fra offshore, flyindustrien og byggebransjen til fotografer, skoler og ekspedisjoner. Kundene strekker seg fra internasjonale konsern til freelancere med eget utstyr.

– Nær sagt alle bransjer som har behov for trygg beskytte av utstyr kan ta i bruk Trygt i boks. Vi er stolte av å vise til en rekke fornøyde kunder i svært ulike bransjer. Og det viser hvor allsidig og fleksibelt Trygt i boks fungerer, avslutter Ole Henrik Gram.

Grove Knutsen er Norges ledende leverandør av profesjonelt arbeidsutstyr og leverer det innovative, Trygt i Boks-konseptet, til kunder over hele landet.

Slik bestiller du

 1.    Beskriv ditt behov for beskyttelsesnivå, ta bilde av objektet og legg ved mål.


2.    Skriv antall.


3.    Vi gir deg et uforpliktende forslag til løsning, med prisoverslag og leveringstid.


4.    Ved bestilling, sender du inn utstyret for nøyaktig måling eller en teknisk tegning

 

 

 


 Med vår CNC maskin kan vi tilby et stort spenn av spesialtilpassede innredninger med et profesjonelt resultat.


 Ole Henrik Gram, teknisk sjef hos Grove Knutsen er opptatt å kunne tilby det beste innen beskyttelse av utstyr.


 Tilgang på utilgjengelige steder blir trygt og enkelt med Trygt i Boks. 


For noe utstyr er det helt avgjørende at oppbevaringen er vanntett. 


De berømte Zargeskassene tåler en trøkk og er romslige og smarte oppbevaringskasser for utallige bransjer. 


Trygt i Boks verden rundt! Zargeskassene er ofte brukt på ekspedisjoner. ​​​​​​