Spar penger og miljø! Kjøp brukte pallereoler, like sikkert og solid som nytt!

Dato: 7 Feb 2024

BÆREKRAFT

Er du opptatt av miljø og bærekraftig utvikling? Handler du brukt lagerinnredning gjør du noe aktivt for å begrense overforbruk av jordas ressurser, på en enkel måte.

MILJØ

Vi i AREOL ser ingen logikk i å smelte om fullt brukelige reoler for å lage nye. Fra et miljøsynspunkt blir dette helt feil. Tar vi vare på det som allerede er produsert, og fremdeles er like bra; – ja, da tar vi vare miljøet også.

ØKONOMI

«Like bra – men billig» var det noen som sa. Velger du brukt lagerinnredning vil du spare mye penger. Like sikkert som nytt, men prisen er ofte halvert. Et enkelt valg mht. lommeboka.

Areol hjelper deg med å finne den beste løsningen for ditt lager

Få lager er like, derfor hjelper vi i Areol deg gjerne med å finne den beste løsningen for deg og dine behov. Vi kan levere alt fra totalløsninger til garasjereoler og vi supplerer også deler til din eksisterende innredning. Vi har kompetansen du trenger!

Areol har over flere tiår levert lagerinnredninger og pallereoler til fornøyde kunder rundt om i Norge. Våre pallereoler er kvalitetsprodukter fra kjente produsenter, dette gir deg som kunde trygghet da du får ekstremt slitesterke produkter som du kan supplere ved behov i årevis.

Brukte reoler er vårt hovedprodukt

Gjenbruk er bærekraftig både for deg og miljøet! Når vi vet at pallereoler i tillegg er bortimot uslitelig, og det eneste som vises er små skjønnhetsfeil, har det vist seg at mange gjerne vil la Areol stå for leveringen.

Trenger du hjelp til å demontere og rive gammel innredning? Ta kontakt med oss! Vi kjøper også tilbake innredning som kan videreselges.

Utvalget av brukte pallereoler er rikholdig, og derfor er også leveringstiden kort – omgående hvis varen er på lager. Spør oss først!

Vi leverer selvsagt også nyt,t og kombinasjoner av nytt og brukt utstyr der det passer best for deg!

Komplett pallereol eller bygge på eksisterende reol?

Vi er gode på supplering og utbygging av løsningene som bedriften allerede har på plass. Nye reoler kan helt fint suppleres med brukt. Mange opplever at det er vanskelig å få levert nye deler til sine reoler fordi spesifikasjoner og mål har blitt endret sine anskaffelsen. Men med vårt lager og kompetanse finner vi nesten alltid løsninger som passer. Trenger du montering, så ordner vi det også!
Ta kontakt med oss.

 

* Lagring av 3 stk EUR-paller på 500 kg pr pall (kan også fås i 1000kg)
* Stiger leveres ferdig sammenskrudd sammen med bærejern og låsesplinter
* Bestilles som startseksjon, pluss så mange følgeseksjoner som ønskes

Kan også leveres som 2-palls og 4-palls, samt andre sammensetninger.
Kontakt oss for tilbud!

Se brosjyre

Areol.no