Prisgunstige pallereoler

Dato: 14 Jun 2023

Areol har over flere tiår levert lagerinnredninger og pallereoler til fornøyde kunder rundt om i Norge. Våre pallereoler er kvalitetsprodukter fra kjente leverandører, som kan suppleres og bygges ut i årevis.

Hvorfor handle brukt?
Stål går ikke ut på dato. Hos Areol har vi fokus på pent brukt innredning. Du sparer penger, og miljøet!

Gjenbruk bidrar til å begrense overforbruk, samtidig som det sparer store mengder energi som ville gått til omsmelting. Det er også betraktelig rimeligere enn helt nye innredninger. Brukt lagerinnredning er selvfølgelig like trygt som nytt, men prisen er ofte halvert.

Fra påbygg til komplett løsning
Vi har til enhver tid et rikholdig lager med en rekke forskjellige typer/merker av pallereoler. Det gjør at vi kan levere spesialtilpasset innredning, og vi kan i de fleste tilfeller supplere lagerinnredningen du allerede har.

Ferdig montert
De aller fleste ønsker reolene montert, og mange har også gamle reoler som vi kan demontere og rydde bort. Vi har et nettverk av montører over hele landet som sikrer forskriftsmessig installasjon.

Få betalt for gammel innredning

Har du gammel innredning du ønsker å bli kvitt? Vi er interessert i å kjøpe. Ved å selge til Areol får du betalt for innredning du ikke trenger, og du gir den også nytt liv.

Se mer på areol.no

Bla i vår produktbrosjyre