Spar penger og miljø: Kjøp brukte dekkreoler, like sikkert og solid som nytt!

Dato: 3 Apr 2024

DEKKREOLER

Areol har over flere tiår levert lagerinnredninger og dekkreoler til fornøyde kunder rundt om i Norge. Våre dekkreoler er i hovedsak laget ut ifra pallereoler med dybde som er tilpasset dekk. Det gjør at vi kan tilby reoler i alle ønskelige høyder og bredder, til alt fra garasjen til store dekkhotell.

  • Meget solide og sterke reoler
  • Stiger leveres ferdig sammenskrudd sammen med bærejern og låsesplinter
  • Bestilles som startseksjon, pluss så mange følgeseksjoner som ønskes

Ta kontakt for passende løsning.

BÆREKRAFT

Er du opptatt av miljø og bærekraftig utvikling? Handler du brukt lagerinnredning gjør du noe aktivt for å begrense overforbruk av jordas ressurser, på en enkel måte.

MILJØ

Vi i AREOL ser ingen logikk i å smelte om fullt brukelige reoler for å lage nye. Fra et miljøsynspunkt blir dette helt feil. Tar vi vare på det som allerede er produsert, og fremdeles er like bra; – ja, da tar vi vare miljøet også.

ØKONOMI

«Like bra – men billig» var det noen som sa. Velger du brukt lagerinnredning vil du spare mye penger. Like sikkert som nytt, men prisen er ofte halvert. Et enkelt valg mht. lommeboka.

Areol hjelper deg med å finne den beste løsningen for ditt lager

Få lager er like, derfor hjelper vi i Areol deg gjerne med å finne den beste løsningen for deg og dine behov. Vi kan levere alt fra totalløsninger til garasjereoler og vi supplerer også deler til din eksisterende innredning. Vi har kompetansen du trenger!

Areol har over flere tiår levert lagerinnredninger og pallereoler til fornøyde kunder rundt om i Norge. Våre pallereoler er kvalitetsprodukter fra kjente produsenter, dette gir deg som kunde trygghet da du får ekstremt slitesterke produkter som du kan supplere ved behov i årevis.

Brukte reoler er vårt hovedprodukt

Gjenbruk er bærekraftig både for deg og miljøet! Når vi vet at reoler i tillegg er bortimot uslitelig, og det eneste som vises er små skjønnhetsfeil, har det vist seg at mange gjerne vil la Areol stå for leveringen.

Trenger du hjelp til å demontere og rive gammel innredning? Ta kontakt med oss! Vi kjøper også tilbake innredning som kan videreselges.

Utvalget av brukte reoler er rikholdig, og derfor er også leveringstiden kort – omgående hvis varen er på lager. Spør oss først!

Vi leverer selvsagt også nytt og kombinasjoner av nytt og brukt utstyr der det passer best for deg!

Kontakt oss for tilbud!

Se brosjyre

Areol.no