Få betalt, og gi nytt liv til brukte reoler

Dato: 23 Mar 2022

Areol kjøper brukt lagerinnredning, og gir den nytt liv. Vi har spesialisert oss på gjenbruk - det skaper både økonomiske og miljømessige fordeler for din bedrift.

Hvordan fungerer det?

  1. Send oss bilder av reolene du ikke trenger.
  2. Motta uforpliktende tilbud fra AREOL.
  3. Vi demonterer, rydder bort, og betaler deg for reolene.

Kontakt AREOL

Enkelt for deg
Skal du starte, flytte eller utvide lagervirksomhet? Trenger du å optimalisere eller reparere reolene dine? AREOL er en totalleverandør du kan stole på. Vi har lagerført pent brukt lagerinnredning samt reservedeler fra gamle og nye systemer. Vi har kunnskapen og kreativiteten som trengs for at du kan utnytte lagerplassen på best mulig måte – alltid til meget gunstige priser.

Det beste for miljøet
Du kan gjerne si at AREOL var tidlig ute med det grønne skiftet. Siden 1985 har vi gitt nytt liv til slitesterkt stål, uten den ressurskrevende prosessen med nedsmelting og ny produksjon.  Gjenbruk er i dag særlig aktuelt på grunn av mangel på stål og stadig økende krav om bærekraft.

Økonomisk på alle måter
Innredning fra AREOL er både et klimaøkonomisk og pengeøkonomisk godt valg. Du får betalt for varer du uansett må kvitte deg med, og du bidrar til en grønnere ressursforvaltning ved miljøvennlig gjenbruk.

Kontakt AREOL

Se vår brosjyre her