Solskjerming – For et perfekt inneklima

Dato: 21 Mar 2022

Riktig solskjerming er avgjørende for å oppnå et perfekt inneklima. NorDan tilbyr fleksible løsninger for både innvendig og utvendig solskjerming.

Plisségardin og persienner – Fleksibelt og skreddersydd
Solskjerming kommer i mange former og med forskjellige funksjoner. Uansett om du velger NorDan plisségardin eller persienner, så blir din solskjerming skreddersydd til ditt NorDan produkt.

NorDan tilbyr to typer plisségardiner. Med Duo plissé får du bedre lystetthet og ekstra beskyttelse mot innsyn. På persienner kan du enkelt justere vinklingen på lamellen for å få full kontroll på hvor mye lys du ønsker å slippe inn eller ut.

NorDan Screens – Utvendig solskjerming, integrert i fasade
NorDan Screens er vår egen satsning på integrert solskjerming i fasade. En utvendig solskjerming som slipper daglyset inn, samtidig som den holder solstrålene ute. Screens reduserer opptil 90% av solvarmen.

Solskjermingen kommer montert på produktet fra fabrikk, som sørger for lett innsetting i fasade, og enkel tilkobling for elektriker. Screens kan også fås med egen vind-sensor som måler vindstyrken og automatisk hever duken om det skulle bli for mye vær, forutsatt at man har koblet dette via app.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her. 
Sjekk ut vår YouTube kanal her.