Hel Aluminium - Mulighetenes materiale

Dato: 29 Aug 2022

Løsninger i Hel Aluminium gir ikke bare store valgmuligheter for utforming, men er også svært robuste, energibesparende og tilnærmet vedlikeholdsfrie.

Moderne byggdesign assosieres ofte med store vindusflater og kommer gjerne i utradisjonelle former. Ettersom aluminium byr på nærmest uendelige muligheter er vinduer og dører i Hel Aluminium et perfekt valg i moderne bygg. Løsninger i Hel Aluminium gir ikke bare store valgmuligheter for utforming og konfigurering, men er også svært robuste, energibesparende og tilnærmet vedlikeholdsfrie.

Frihet til å forme
Få materialer gir like stor frihet til å forme de perfekte løsningene som aluminium. Våre Hel Aluminium vinduer kan designes og produseres for å møte nesten alle krav, inkludert stil, form, størrelse, åpningstype, tilbehør og fargevalg.
Ved å velge vinduer og dører i Hel Aluminium får du virkelig mulighet for å åpne opp interiøret for dagslys og utsikt. Store vindusflater sørger for å gi mest mulig naturlig lys til hjemmet, mens skyvedører og foldedører i Hel Aluminium gir deg mulighet for å fjerne skillet mellom ute og inne.

Energibesparende løsninger
Med dagens strømpriser og miljøbevisstheten er det viktig å tenke på hvordan vi kan gjøre våre bygg mer energibesparende og klimavennlige. En U-verdi som går helt ned mot 0,7 gjør løsningene i Hel Aluminium svært energieffektive og egnet for passivhus-standarden. Vinduer og dører med lav U-verdi sørger for mindre varmetap, bedre inneklima og mindre karbondioksidutslipp fra boliger.

Robust og nærmest vedlikeholdsfritt
Norge er et værutsatt land med hardt klima store deler av året. Derfor er vinduer og dører i Hel Aluminium et ypperlig valg da de tåler tøffe værforhold og er motstandsdyktig mot vann, vindlaster og luftgjennomtrengning. I tillegg gir høy kvalitet på beslag og andre komponenter ytterligere tetthet mot vær og klima, noe som gjør Hel Aluminium produkter enda mer robuste.
I kontakt med oksygen i luften danner aluminium et veldig tynt beskyttende oksidsjikt som gjør det svært korrosjonsbestandig. Dette sjiktet forlenger aluminiumens levetid og reduserer behovet for vedlikehold. Overflatene behøver verken spesiell behandling eller maling. Det eneste du trenger å tenke på er rengjøring ved behov.

Se alle våre Hel Aluminiums vinduer

Se alle være Hel Aluminiums dører