NorDan myggnetting - slipp luften inn, hold myggen ute

Dato: 4 Mai 2022

Med NorDan Myggnetting stenger du lett ute alle småkryp, og du kan si farvel til uinviterte gjester som mygg og insekter i huset.

Gjennom alle årets sesonger er det ikke alltid like enkelt å tenke føre var, sesongplager slik som myggen og andre insekter blir til bekymringer man heller tar der og da. Men forestill deg at du ikke trengte å tenke på det i det hele tatt.

Myggnetting til utadslående produkter
Nå har NorDan introdusert innvendig myggnetting til utadslående vinduer og balkongdører. Med denne nyheten finnes det nesten ingen grenser på hvor mye du kan lufte myggfritt. Valgmulighetene blir flere og de nye produktene kommer også med en rekke spennende fargevalg.

Fargerike muligheter
Myggnettingsrammen til utadslående produkter kan du få i 4 forskjellige farger: 2 nyanser av hvit, en svart og en grå. Selve duken på myggnettingen fås i svart.

Myggnettingsrammen for innadslående produkter får du levert i hvilken som helst av våre 22 standardfarger helt uten tillegg i pris. Og hvis du vil ha en helt spesiell farge, kan du mot et pristillegg velge fra hele spekteret i både NCS- og RAL-skalaen.

Enkel montering og vedlikehold
Myggnetting fra NorDan monteres enkelt på våre vinduer og balkongdører, og resultatet er lufting fritt for insekter - også på varme sommerkvelder.
Rengjøring av myggnetting er en enkel sak. For å vaske og vedlikeholde produktet trenger du ikke mer enn en fuktig klut. Denne drar du over nettet og rammen for å enkelt holde det rent.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Sjekk ut vår YouTube kanal