Fra produkt til app - en smart hverdag med NorDan

Dato: 29 Jun 2022

Skreddersy ditt eget smart hjem, med mulighet for styring av Screens, lys, lyd, sikkerhet og varme.

Verden blir smartere, og det er ikke alltid like lett å henge med. Med mange forskjellige produkter, tjenester og tilbud kan man fort slite med å finne noe som passer sammen, og som er kompatibelt med ditt hjem. Med markedets mest komplette smarthusløsning fra NorDan og samarbeidspartnere, gjør vi det enkelt for deg å velge både et smart og sikkert hjem.

Et smart hjem starter med inngangen
Alle vet at et hjem starter med inngangen, dette gjelder også et smart hjem. Fra å låse opp døren med nøkkel, eller å se hvem som kommer gjennom et lite glass, har vi kommet langt. NorDan har innført ID Lock, elektronisk dørlås, som standard på alle ytterdører. Hva betyr dette for deg? Du får en sikrere inngangsdør med mulighet for integrering av både alarm og smarthus i en og samme app.

Smarte vinduer
De innovative løsningene stopper ikke med inngangspartiet. Du kan bestille forborede dører og vinduer fra NorDan klargjort for smarthus og skallsikring i boligen. I tillegg kan du koble vinduer opp mot varmekilder for å spare strøm og energi. Åpner du et vindu så slår panelovnen seg automatisk av. Dette hjelper på å holde både oppvarmingskostnader nede, samt gir deg et bedre innemiljø. Med NorDan Screens har du tilgang til å regulere solvarmen i ditt hjem via app eller vegbryter. En duk senkes effektivt over din vindusflate for å unngå overopphetet hus. Med sollyssensor og vindsensor fra Somfy styres screenen automatisk etter værforholdene.

Smarte samarbeidspartnere
Mulighetene er mange når du spiller på lag med erfarne og ambisiøse aktører som Rackit og ID Lock. De er innovatører i sine felt for både elektroniske dørlåser, og komplette smarthussystem. Det er samarbeidet som tillater oss å tilby markedets mest komplette smarthusløsning, fra produkt til app.

Les mer om markedets mest komplette smarthusløsning

Meld deg på vårt nyhetsbrev