Smartere plattform for avfallshåndtering og gjenvinning

Dato: 21 Okt 2020

Solcelledrevet komprimator

Bigbelly er mye mer enn en praktisk løsning for avfallshåndtering og gjenvinning. I tillegg til at den moderniserer en så uunnværlig samfunnstjeneste som søppelhåndtering, er den også en ideell plattform for ulike tekniske løsninger. Den er lett tilgjengelig og kan romme teknologi som er skjult for øyet.

Kontinuerlig dataovervåkning

Smart, frittstående, Internett-tilkoblet avfall- og gjenvinning stasjoner holder avfall trygt og rapporter til sanitærarbeidere når beholdere skal tømmes. Og dermed øker produktiviten fordi ansatte ikke trenger å gå ut unødvendig. Stasjonene er selv-perpetuating og krever ikke byggetillatelse eller strøm rutenettet. Tilgangen til nøyaktig statistikk og pålitelige analyser gjør også at personalressurser kan optimeres og omdirigeres til andre og mer meningsfylte oppgaver.

Solcelledrevet
Komprimator
GPS & Fylle nivå
Ingen skadedyr
Økt gjenvinning

Spar transportkostnader

Mange av Bigbellys kunder har opplevd at det har vært mulig å redusere søppelhentingen med opptil 90 %, takket være smart BigBelly. Det innebærer mindre trafikk med lastebil, redusert slitasje på kjøretøy og redusert drivstofforbruk.

Tryggere miljø

Fordi Bigbelly holder avfallet innelukket, bidrar systemet til at offentlige miljøer holdes renere og penere. Ingen overfylte papirkurver, ikke noe synlig søppel eller søppel som blåser rundt og tiltrekker seg rotter og fugler. Skap renere, grønnere og sikrere gågater ved redusert lastebiltrafikk, redusert støy og mindre trafikkork.Referanseprosjekt fra Trondheim:
Trondheim Bydrift har nå ca 90 stk Big Belly stående rundt i Midtbyen og i parker.Last ned brosjyre her:
BigBelly


Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår