Smartere plattform for avfallshåndtering og gjenvinning

Dato: 25 Aug 2021

Solcelledrevet komprimator
Bigbelly er mye mer enn en praktisk løsning for avfallshåndtering og gjenvinning. I tillegg til at den moderniserer en så uunnværlig samfunnstjeneste som søppelhåndtering, er den også en ideell plattform for ulike tekniske løsninger. Den er lett tilgjengelig og kan romme teknologi som er skjult for øyet.

Kontinuerlig dataovervåkning
Smart, frittstående, Internett-tilkoblet avfall- og gjenvinning stasjoner holder avfall trygt og rapporter til sanitærarbeidere når beholdere skal tømmes. Og dermed øker produktiviten fordi ansatte ikke trenger å gå ut unødvendig. Stasjonene er frittstående og krever ikke byggetillatelse eller tilkobling til 230v. Tilgangen til nøyaktig statistikk og pålitelige analyser gjør også at personalressurser kan optimeres og omdirigeres til andre og mer meningsfylte oppgaver.

Spar transportkostnader
Mange av Bigbellys kunder har opplevd at det har vært mulig å redusere søppelhentingen med opptil 90 %, takket være smart BigBelly. Det innebærer mindre trafikk med lastebil, redusert slitasje på kjøretøy og redusert drivstofforbruk.

Tryggere miljø
Fordi Bigbelly holder avfallet innelukket, bidrar systemet til at offentlige miljøer holdes renere og penere. Ingen overfylte papirkurver, ikke noe synlig søppel eller søppel som blåser rundt og tiltrekker seg rotter og fugler. Skap renere, grønnere og sikrere gågater ved redusert lastebiltrafikk, redusert støy og mindre trafikkork.

Pure Touch
Gjennomsiktig antibakteriell beskyttende film for håndtak! Pure Touch er en gjennomsiktig, blank beskyttende film med antibakterielle egenskaper for å minimere spredningen av bakterier. Pure Touch beskyttende film inneholder effektive stoffer med ISO-kvalifikasjoner og minimerer veksten av mikroorganismer med opptil 99,9%.

Referanseprosjekt fra Trondheim
Trondheim Bydrift har nå ca 200 stk Bigbelly stående rundt i Midtbyen og i parker.