Vi leverer høykvalitets bommer som kan tilpasses til et hvert behov

Dato: 10 Jun 2024

Camel GT4 og GT8 elektriske bommer
Bommene egner seg veldig bra i boligområder, borettslag, hyttefelt, industri- og havneområder og andre steder man trenger gode løsninger for regulering av trafikken.

Bommene kan utstyres med ulike former for styring, som f.eks åpning og lukking ved hjelp av mobiltelefon, fjernkontroller, følere i veibanen osv.
Les mer

BIR selvlukkende bom
Spiralfjær er innebygd i portstolpen. Dette gjør at BIR er uten risiko for klemskader. BIR er særlig egnet der man ønsker fartsdempende tiltak, og enkel tilgang for utkjøringsbeskyttelse, snørydding og annen nødvendig trafikk.

Materiale:
Galvanisert stål og kan pulverlakkeres.
Kan leveres i alle RAL-farger.
Portbladet: Polyeten

NB! Armeringskurv for nedstøping (52290001000) følger med ved kjøp av bommen.
Les mer

BAX manuell bom
Utviklet for å møte alle krav til brukervennlige funksjoner og kan leveres med 3 forskjellige låsesystem. Bommen begrenser og regulerer trafikken i boligområder, gang- og sykkelveier etc. Bommen blir åpnet 90 grader til høyre eller venstre, med mulighet til å sette opp og låse bommen i åpen stilling (må spesifiseres ved bestilling). Ved behov kan vi levere låsekasse, der bommen må lukkes etter bruk for å kunne få ut nøkkelen av låsekassen (for "Trio Ving"-låsene). Som sikrer sikker drift av de miljøene du ønsker at bommen alltid holdes lukket.

Manuelle låsalternativer:
Standard trekantnøkkel
1 og 2 spor "Oslo" nøkkel
"Trio Ving" systemnøkkel

NB! Armeringskurv for nedstøping (52290001000) følger med ved kjøp av bommen.
Les mer