Skap et hyggelig utemiljø og nyt utsikten.

Dato: 29 Apr 2020

Glassrekkverk er produsert i et tidløst og stilrent design, som passer til moderne bygg.

I tillegg til å skape trygghet og sikkerhet, skal et glassrekkverk smelte godt sammen med bygningens design og arkitektur. Plastmo Glassrekkverk er produsert i et moderne og stilrent design, som bidrar til et hyggelig utemiljø. Glassrekkverket er SINTEFtestet og har den nødvendige styrke og stabilitet, som kreves av et rekkverk. Systemet består av solide profiler i pulverlakkert aluminium, samt 2-lags herdet laminert sikkerhetsglass. Dette gir et stabilt og sikkert rekkverk du kan montere opp til 10 meter fra terreng.

Alle glassene blir produseres etter ønsket bredde, slik at du får den beste og mest symmetriske løsningen til ditt prosjekt. Plastmo Glassrekkverk settes sammen av få deler, som gjør monteringen rask og enkel, også for de som ønsker å gjøre jobben selv. Stolpene i aluminium har spor, som glasset monteres i, dette gjør løsningen til en av de beste og mest solide på markedet. Kontakt din lokale byggevare for pris.Prøv vår beregner her: Glassrekkverk beregner

Last ned vår brosjyre her: Glassrekkverk brosjyre

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår