Terrassetak – Få uteplassen under tak

Dato: 12 Jun 2024

Et terrassetak har mange fordeler! Uteplassen blir lunere, og man kan bruke den uansett vær. Det blir mindre rått, og putene kan bli liggende om det kommer en liten skur.

Terrassetak som ligner glass

SunGlaze og EazyGlaze takplater har et stilrent design og ser ut som glasstak. SunGlaze taksystem skjøtes med aluminiumsprofiler og leveres i klar eller sotet utførelse. EazyGlaze tak er utformet slik at takplatene overlapper over taksperren i konstruksjonen og leveres helt opp til 6m lengde. EazyGlaze leveres i klar utførelse.Smarte takplater som er enkle å montere

Våre trapesformede takplater er svært enkle å montere med overlapp, og regnvannet renner lett av platene. Trapesformede tak leveres i PVC eller i polykarbonat i klar, opal eller sotet. Polykarbonat er et sterkere materiale enn PVC med høyere slagstyrke og tåler spesielt temperaturer mye bedre, noe som gjør at platene holder seg bedre over tid.

Se hvor enkelt det er å montere trapestak her:

Termotak med isoleringsevne

Våre termotakplater kan også benyttes som tak over en åpen terrasse, men disse platene er spesielt utviklet om man ønsker en vinterhage/utestue, eller til et drivhus. Tykkelsen på platen avgjør isoleringsevnen. TwinLite leveres i 10, 16 og 32mm i klar, opal eller sotet.

Prøv vår beregner her: Takberegner. 

Se flere videoer på våre monteringssider.